Protestující muslimové: Podpálili osm kostelů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Protestující muslimové: Podpálili osm kostelů!

V násilnosti a pogromy dnes v Nigeru vyústily živelné demonstrace muslimů, kteří dávali najevo rozhořčení nad znesvěcením své víry na stránkách francouzského časopisu Charlie Hebdo. V hlavním městě Niamey dav napadl a podpálil osm protestantských modliteben a kostelů, policie se snažila demonstranty rozehnat slzným plynem. Francouzská ambasáda vyzvala krajany žijící v Nigeru, aby nevycházeli ze svých domovů.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

petrmetr
18. 01. 2015 19:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
18. 01. 2015 09:15

Inu,dokud budeme slyset na penize kterejma nam vladne jen par lidi z celyho sveta,bez moudrosti,nic se nezme­ni..­....­..bud­me tedy moudri,naucme se to,a posleme je do riti!

prroud
18. 01. 2015 09:04

Rozdel a panuj,kdyz se dva blby perou,treti z toho ma uzitek.V Rusku to prizivnikovi zatim s Ukrajinou nevyslo,naopak EU prastene zada dalsi sankce,ale Evropska komise uz u Ruska zebra,zatimco USA kaze vodu,ale pije vino,kde to jsme? Tak se vyzdvihne a vyrobi problem s Islamem.A porad jim to zere­me..­....­....­...kdy nas napadne rict : Dost?

prroud
18. 01. 2015 09:00

Vidim to jako cilenej utok na Evropu nekym kdo potrebuje valku na cizim uzemi aby z to ho mel,aby si pomohl financne na nasich zivotech a nasi bide,vidim to na praci nejakyho "prizivnika" kterej se prizivuje na celym okolnim svete!!! A my mu to sezereme aby se on mel dobre a my umirali a przivsi platili "pujcky" za obnovu do dalsi valky?? Muslimsky uprchliky nam sem nekdo cpe naprosto zamerne,vi ze se dve odlisny kultury tezko snesou i kdyby mely obe zajem,takovy je zakonite multikulti ktery muze existovat jen v policejnim state,maji kam jit u sebe doma mezi svejma.Takova je pravda vazeni,tak co,nechate se nachytat??!Nebo s tim neco udelame?

prroud
18. 01. 2015 08:54

Tak to je,kdyz si miliardovej muslimskej svet nedokaze poradit s par desitkama tisic islamskejch radikalu a Evropsky media z toho udelaji vlnu nenavisti a strachu ostatnich lidi...........jak jednoduchy je rozpoutat valku,ze ano?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.