Třebíč se dnes loučí s Lukášem H. (†36): Rodina vraha včetně přítelkyně s půlročním miminkem trpí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Třebíč se dnes loučí s Lukášem H. (†36): Rodina vraha včetně přítelkyně s půlročním miminkem trpí!

Lidé na oknech baru od víkendu rozsvěcují za zavražděného Lukáše svíčky.
Lidé na oknech baru od víkendu rozsvěcují za zavražděného Lukáše svíčky. (Foto: Aha! - ara)

Stovky obyvatel Třebíče se dnes chystají na pohřeb Lukáše H. (†36), oběti brutálního vraha a třebíčského rapera Marka T. (32). Na místě budou i kriminalisté!

Jediná bodná rána nožem rozlíceného ,,notně opilého útočníka sprovodila nad ránem silvestrovské noci ze světa Lukáše. Zatímco běsnícího vraha přivolaní policisté zadrželi na místě, Lukáši už záchranáři nedokázali pomoci. „Ta rána byla vedená tak nešťastně, že Lukáš do příjezdu záchranářů stačil vykrvácet,“ informoval Aha! jeden z návštěvníků baru, kde k nečekanému útoku došlo.

Co dělal v baru?
„Proboha, co v tom baru vůbec dělal?“ klade si nyní otázku jeden z Lukášových známých Ivan P. „To byl neobyčejně slušný, nenápadný a pracovitý člověk,“ popisoval zavražděného muže. „Byl to šikovný spolehlivý řemeslník, jak se mohl dostat vůbec do takové společnosti,“ zoufal si Lukášův známý.
Oba muži se znali ze staveb, na kterých Lukáš jako živnostník pracoval. „Marek dělal také u stavební firmy, montovali konstrukce a ocelové nosníky. Dost na tu práci nadával,“ tvrdil další ze stálých zákazníků osudného baru. Kriminalisté nyní vyslýchají svědky vraždy a podle informací, které Aha! získalo, budou monitorovat i chystané poslední rozloučení s Lukášem.

Vrah má malé dítě
Jak Aha! včera zjistilo od známých Marka T., ten měl se svou přítelkyní Luckou půlroční dítě. Strašným činem trpí i jeho matka, která pracuje jako zdravotní sestra. Podle lidí z okolí Marka T. za tragédií stojí fakt, že útočník se zhruba před dvěma let dal na konzumaci drog a v poslední době také hodně pil. Předtím to podle některých byl vcelku citlivý člověk.





Přečtěte si
prroud
5. 1. 2015 • 10:38

Ted je ale VRAH a jako takovej by mel i skoncit!MRTVEJ!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.