VIDEO Frantíci, vy kanci... Ribéryho nezletilá prostitutka je vážně kus a říká: Miluji ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO Frantíci, vy kanci... Ribéryho nezletilá prostitutka je vážně kus a říká: Miluji ho!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tak kvůli téhle kočičce má Franck Ribéry (27) z Bayernu Mnichov velké problémy doma i na policii? No, třeba mu to stálo za to... Tahle luxusní štětka Zahia Deharová (18) je totiž vážně KUS! Snímky enormně obdařené marocké »lolitky«, která řádně zavařila hned několika francouzským fotbalovým reprezentatům, včera obletěly svět.

Chlípnému Ribérymu se posmívali, teď mu asi závidí. Vyvinuté poprsí, štíhlé boky a ta kukadla... Divíte se, že neodolal? A s ním i další z týmu »Les Bleus« – Sidney Govou (30), Karim Benzema (22) a další...

Potíž je v tom, že si se slečnou začali užívat v době, kdy jí ještě nebylo sedmnáct a ve Francii je prostituce povolena až od osmnácti! „Lhala jsem jim o svém věku, za nic nemohou,“ hájí je prostitutka, jíž Ribéry platil 2 tisíce eur za noc (50 tisíc korun). Kupoval jí i letenky z Paříže do Mnichova, aby mu poskytla okamžiky prchavé rozkoše a uvolnění.

Ani Maročanka Deharová si na francouzské čutálisty nemůže stěžovat. Byli prý galantní a něžní. A respektovali ji. „Líbili se mi, miluji je. Jak oni mě rozmazlovali!“ vypověděla na policii. „Jsem v šoku, že by jim mělo hrozit vězení. Policie by jim měla dát pokoj,“ staví se za své nadržené kanečky.

Fotbalisté zřejmě nebudou obviněni, nicméně mají z ostudy kabát. Govou si například myslel, že sbalil super šťabajznu. Prozřel, až když po něm chtěla Deharová za sex zaplatit... Skandál Frantíků přišel nevhod stejně jako v Anglii cizoložské aféry Terryho, Colea a Defoea. To vše jen 48 dnů před startem mistrovstvím světa...

Tady pracovala

Noblesní nevěstinec Café Zaman na Champs Elysèes, kde Deharová pracovala, po aféře zavřeli. Mladičká konkubína ovšem živnost nebalí. Za bohatými klienty létá po celém světě. Místem jejího pracovního výkonu bývá nezřídka Dubaj. A za měsíc si pohodlně vydělá 20 tisíc eur (přes půl milionu korun).

Nevěra! A co paní Ribéryová?

Rozvod? Hádky? Kdo ví, co se odehrává u Ribéryů doma? Každopádně navenek stojí Wahiba (27) zcela za svým mužem. Mají spolu dvě děti, znají se od šestnácti. Ve středu byla na zápase LM Bayern – Lyon, viděla, jak se její manžel nechal hloupě vyloučit. Spolu pak odjeli autem. Bez scén. Že by muže šetřila právě kvůli tomu vyloučení?

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

A takhle se umí Zahia Deharová rozparádit, když je bez Ribéryho. No řekněte, kdo by jí odolal?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.