Zažít mega orgasmus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zažít mega orgasmus!

Díky tajemnému místu v hlubinách vaginy, kterému se říká bod G, je žena schopna dosáhnout vaginálního orgasmu. Poslední studie to potvrzují. A navíc: díky moderní medicíně si ho můžete nechat zvětšit!

Právě díky tajemnému místu v hlubinách vaginy, kterém,u se říká bod G, je žena schopna dosáhnout vaginálního orgasmu. Poslední studie to potvrzují. A navíc: díky moderní medicíně si ho můžete nechat zvětšit!

Mnoho žen má ale  s nalezením tohoto bodu problémy.  Bod G lze ale už teď chirurgickým zákrokem zvětšit! To usnadňuje a stimuluje mechanické dráždění.

Nutná je pochopitelně především podrobná konzultace, při které lékař pacientce vysvětlí, co je to bod G, jak ho lokalizovat, seznámí ji se způsobem ošetření, poučí o možných komplikacích a vyžádá si písemný souhlas se zákrokem.

Potom si pacientka pod vedením lékařem sama bod G najde. Samotný chirurgický výkon se provádí v lokální anestézii s použitím speciálních látek aplikovaných do oblasti bodu G v adekvátním množství. V oblasti G bodu se přitom aplikuje buď vlastní tuk, nebo cizí výplňový materiál.

Zákrok je úspěšný především u žen, které jsou schopny samy bod G lokalizovat. Pacientky uvádějí zlepšení sexuálního prožitku, ale i orgasmu provázeného ejakulací, tzv. mokrý orgasmus. Dle studií 75 procent žen zaznamenalo zvýšení sexuálního uspokojení. Cena zákroku se pohybuje kolem deseti až patnácti tisíci korun.

Bod G je erotogenní zóna bohatě zásobená nervovými spoji, situovaná v oblasti přední stěny poševní cca 4 – 6 cm od poševního vchodu, někde mezi číslicemi 11 – 1 pomyslného hodinového ciferníku. Každá žena je odlišná, a platí to i v tomto případě.

„I když je velikost této zóny, potažmo její lokalizace i její citlivost značně individuálně odlišná, většina žen je schopna sama svůj bod G pohmatem lokalizovat. Stimulace bodu G vede k jeho zduření, zvýšené citlivosti, k významnému prohloubení sexuálního prožitku s orgasmem zhusta provázeným výronem tekutiny připomínající vzdáleně sperma – hovoříme tu o tzv. ženské ejakulaci,“ vysvětluje MUDr. Zdena Stratilová z portálu www.lekari-online.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.