Už na to nemám... Tohle je moc i na mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Už na to nemám... Tohle je moc i na mě!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

V práci máme celkem příjemný kolektiv. Někteří z kolegů jsou i mými dobrými přáteli. Donedávna to platilo i o naší sekretářce... Všichni kolem prý věděli, že je do mě dlouho zamilovaná, jen já nic netušil. Nedávno jsme spolu zašli po práci jen tak nezávazně na večeři a ona si to pravděpodobně vyložila jinak. Od té doby je to s ní k nevydržení. Stále mě bombarduje po e-mailu i smskách, a to nejen v pracovní době. S přítelkyní se kvůli tomu často hádáme, nevěří mi, že se sekretářkou nic nemám. Jak jí mám vysvětlit, že jsem tou večeří nemyslel nic než večeři? (Martin 31)

 
Martine, chápu, že Vás to nejen otravuje, ale že máte zároveň obavy o to, aby to nenarušilo Váš stávající vztah. Nejlepší asi bude, když si s kolegyní promluvíte a na rovinu jí řeknete, že došlo k omylu a nepřejete si, aby Vás nadále obtěžovala. Vezmeme-li v potaz podezřívavost žen všeobecně, možná bych ji poprosila i o omluvnou sms, kde by vše vysvětlila, a kterou byste mohl ukázat své přítelkyni, aby byl zase klid.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.