Horník si najmul školáky: Nechal si od nich nařezat rákoskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Horník si najmul školáky: Nechal si od nich nařezat rákoskou!

Horníkovi J. S. soud nařídil sexuologickou léčbu.
Horníkovi J. S. soud nařídil sexuologickou léčbu. (scom)

Bizarní způsob přivýdělku nabízel malým školákům horník J. S. (26) z Opavska. Chlapcům v 70. letech minulého století platil, aby mu pořádně nařezali rákoskou. Úřady však pro svéráznou brigádu neměly příliš pochopení...

J. S. byl už od dětství problémový kluk a ani při vyučování příliš neexceloval. Po základní škole se šel učit horníkem, žil jen s matkou, svého otce nikdy nepoznal. Uzavřená povaha mladíkovi bránila najít si přátele, a tak trávil čas sám. Nikdy si nenamluvil ani dívku. V tomto případě to však nezpůsobila ani tak ostýchavost jako spíš skutečnost, že J. S. se ženy nikdy nelíbily.

Dával přednost chlapcům ve věku deset až čtrnáct let. V jeho erotických fantaziích ho školáci mučili, ponižovali a bili. A J. S. se rozhodl, že si své sny splní. Začal na ulici oslovovat mladé kluky a nabízet jim peníze. Za »honorář« deset až padesát korun se měl chlapec svléknout donaha a potom bít horníka rákoskou přes břicho a zadek. Při výprasku J. S. snadno dosáhl erekce a vyvrcholení. Horník si nejprve vybíral chlapce ze sociálně slabých rodin, později ale zalovil i mezi »slušnými hochy«. Po okolí se brzy rozkřiklo, jakým způsobem si lze u J. S. vydělat peníze. Rodičům se pochopitelně »brigáda« nelíbila. J. S. skončil v opavské psychiatrické léčebně, kde se musel z nařízení soudu podrobit sexuologické léčbě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.