Brutální vražda Asiatky v kabině českého jeřábu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Brutální vražda Asiatky v kabině českého jeřábu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Mladá cizinka z Asie přijela do socialistického Československa za prací a zkušenostmi. Místo toho našla ve středočeských válcovnách plechu smrt. Sadistický kolega ji pobodal a uškrtil v kabině jeřábu.

Když bylo tělo nebohé dívky 19. dubna 1985 objeveno, neměli detektivové při hledaní pachatele příliš mnoho práce. Mrtvá obsluhovala tovární jeřáb v uzavřené hale, kam mělo přístup jen málo zaměstnanců. Detektivové je ještě ten večer všechny obešli a zjistili, že dělník P. P. (21) má na obličeji čerstvé šrámy, které vypadají jako škrábance.

Mladík se k vraždě bez průtahů doznal a o svém činu ochotně vypovídal. Prohlásil, že cizinka vlastnila krásné japonské hodinky a on po nich velmi toužil. Proto si naplánoval, že ji zavraždí a hodinky sebere.

Takové vysvětlení však detektivy neuspokojilo. Dělník P. P. měl podle znaleckých posudků sice nízké IQ, ale přesto byl dost chytrý, aby věděl, že bude rychle dopaden. Soudního lékaře na první pohled zaujalo, jak byla zavražděná před smrtí brutálně bita.

Kriminalisté zapátrali v minulosti P. P. a zjistili, že mladík měl v okolí špatnou pověst. Pronásledoval jednu kolegyni tak urputně, až mu musel její muž »domluvit ručně«. Další dívce házel do schránky obscéní dopisy a výhružky. Nakonec se situace tak vyhrotila, že ho do práce doprovázela jeho matka, aby měla jistotu, že nebude obtěžovat ženy. P. P. podstoupil elektroencefalogické vyšetření, kdy mu lékaři připevnili na penis měřiče a sledovali reakce na promítané obrázky.

Nikoho nepřekvapilo, že test odhalil P. P. jako sadistu. Kolegyni nezabil kvůli hodinkám, ale proto, že ho vzrušovalo bít ženy. Soud ho poslal do vězení na třináct let a nařídil ochrannou sexuologickou léčbu.                                                   

Za obětí vylezl mladík na jeřáb ve válcovnách plechu.









Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.