Voják (†21) se omylem udusil při netradiční masturbaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Voják (†21) se omylem udusil při netradiční masturbaci!

(ilustrační foto)
(ilustrační foto) (Aha! – Alexandr Malachovský)

Když byli kriminalisté 5. července 1983 přivoláni k mrtvému v jedné z pražských vojenských posádek, měli v první chvíli dojem, že je čeká opravdu zapeklitý případ. Vojín F. K. (†21), kterého nalezl dozorčí roty na půdě, seděl na židli nahý, zjevně oběšený. „Jaké zvíře ho takhle zneuctilo?“ ptali se jeho kamarádi.

Mladíka, i když byl spíše uzavřený, kolegové měli rádi – nedělal žádné potíže, byl pracovitý a vstřícný. V nešťastný den ho viděli naposledy před obědem, kdy se od jednotky oddělil při cestě do jídelny. Oznámil, že jde do posilovny na půdě.

Když se dlouho neukazoval, začali jej všichni hledat. Marně. Voják, který měl prohledat horní část jednotky, posilovnu vynechal. Až teprve po sedmé hodině šel půdu zkontrolovat dozorčí roty. Nechtěl si připustit možnost, že by F. K. svévolně opustil jednotku. Dírou ve dveřích zahlédl hledaného, jak sedí na židli. Myslel, že spí, tak na něj volal. Po chvíli to vzdal a dveře vyrazil.

„Zemřelý napolo seděl, kolem krku měl smyčku z telefonní dvojlinky. Trenýrky a černý pracovní oděv byly odloženy na židli. Na břiše a zejména v pupečním důlku byla nalezena zasychající tekutina, připomínající sperma,“ stojí v protokolu.

To, co v té chvíli vyšetřovatelům prolétlo hlavou jen okrajově, pitva a další kriminalistické metody jednoznačně potvrdila. F. K. zahynul vlastní vinou. Na půdě se byl jen nebezpečným způsobem ukájet. Šlo o mechanismus rdoušení kvůli navození silné sexuální rozkoše na rozhraní mezi vědomím a bezvědomím.

Kriminalisté si oddechli, nešlo o vraždu. Přesto to byl zbytečně promarněný mladý život.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište nám na aha@ahaonline.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.