Čekal, až ženy půjdou na velkou: Poté pod kadibudkou masturboval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čekal, až ženy půjdou na velkou: Poté pod kadibudkou masturboval!

Kadibudka skrývala nechutné tajemství.
Kadibudka skrývala nechutné tajemství.  (scom)

Kadibudka na vlakové zastávce Švihov na Plzeňsku skrývala roku 1957 nechutnější tajemství, než by se dalo předpokládat. V hlubinách suchého záchodu mezi výkaly se pravidelně schovával zvrhlík, který sledoval ženy při velké potřebě.

Marie M. si chtěla před cestou vlakem ještě odskočit. Prkýnko však bylo špinavé, takže si nad otvor stoupla. V útrobách záchodu zaslechla šramot, a když tam nahlédla, uviděla muže, který ji sledoval. Podobnou zkušenost měla i Anna B., která zase spatřila, jak se v záchodě mihla pánská čepice.

Řidič autobusu ČSAD nahlásil v červnu 1967 výměnáři stanice, že z otvoru toalety trčela ruka. Železničáři zatloukli dvířka pro vybírání výkalů prkny a zavolali příslušníky Veřejné bezpečnosti. Ti v toaletě objevili uvězněného Aloise U. (51). Ukázalo se, že muž chodil sledovat vyprazdňující se ženy pravidelně. Vždy, když se na prkénku některá usadila, sledoval ji zespodu a masturboval. S mravnostními delikty měl Alois U. už své zkušenosti, ovšem tohle byl vrchol. V kadibudce po kolena ve výkalech trávil každý den několik hodin, nosil si tam dokonce i jídlo. Po svém dopadení se psychicky zhroutil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.