Znásilnili ji a zapálili! To nejsou lidé, ale zrůdy... Ukrajinka (18) přežila, ale přišla o nohy a o ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Znásilnili ji a zapálili! To nejsou lidé, ale zrůdy... Ukrajinka (18) přežila, ale přišla o nohy a o ruku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Bože, kde se jen bere ta krutost? Mladičká Ukrajinka Oksana Makarová (18) zažila peklo, padla do rukou lidským bestiím. Pokus o brutální vraždu přežila, do konce života bude ovšem mrzákem.

Osudného večera byla znásilněna třemi muži, kteří se ji posléze pokoušeli uškrtit. Když se jim to nepovedlo, hodili ji do kontejneru a zapálili! Život jí lékaři zázrakem zachránili, přišla ovšem o obě nohy a o ruku...

Vše začalo nevinně. Kamarádi Maxim Prisyjnikov (23) a Artyon Pogosyan (21) pozvali Oksanu na večírek do bytu svého známého Jevgenije Krasnoška. Kdyby tušila, co ji tam čeká, jistě by s díky odmítla.

Všichni tři muži se na ni okamžitě vrhli a surově ji znásilnili. Ze strachu z toho, že je udá policii, se ji rozhodli pro jistotu zabít. Když ji nedokázali uškrtit, odhodlali se k ještě hrůznějšímu činu. Zvrácení psychopati zmlácenou dívku zabalili do prostěradla, hodili do kontejneru na staveništi a její tělo zapálili!

„Byla jsem přesvědčena, že umírám, necítila jsem své tělo. Křičela jsem o pomoc, ale nikdo tam nebyl. Všechno kolem bylo rozmazané,“ popisuje otřesný zážitek Oksana.

Lékařům se sice podařilo zachránit život nevinné oběti, utrpěla ovšem vážné popáleniny na 55 % těla. Kromě traumatu na celý život má tedy bohužel i zdravotní následky – lékaři jí museli amputovat obě nohy a ruku.

Ukrajinské ženy, ale i někteří členové vlády pro útočníky žádají trest smrti nebo alespoň kastraci. Všichni tři podezřelí byli zatčeni a obviněni z pokusu o vraždu. Údajně se jedná o synáčky někdejších vládních úředníků.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.