Příběhy pejsků z útulků: Páníčka Rina získala pohledem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Příběhy pejsků z útulků: Páníčka Rina získala pohledem!

Zuzanka s Rinou a jejím novým páníčkem.
Zuzanka s Rinou a jejím novým páníčkem. (pro Aha! – Zuzana Krejcarová)

Kříženka labradora Rina, kterou si lidé přehazovali jako horký brambor a nikdo ji nechtěl, má nového pána a nehne se od něj. Její odchod z děčínského útulku byl ale vykoupen slzami.

Rinu chodila do útulku venčit školačka Zuzanka. Měla ji moc ráda, ale domů si ji vzít nemohla. Moc ji trápilo, že Rina odešla a že už ji neuvidí. Přála si vědět, jak žije. Nakonec se vše vyřešilo dojemným setkáním, které útulek zprostředkoval. Nový páníček Riny dívenku i s maminkou pozval na návštěvu.

„Je to úžasný pán, podobný panu Komárkovi ze Samoty u lesa. Celý den je venku na zahradě a Rina, která si první tři dny držela odstup asi 15 m, je nyní neustále v jeho blízkosti,“ prozradila maminka Zuzanky.

Rina novému majiteli učarovala pohledem. Váhal mezi ní a ještě jedním pejskem, když se ale Rině podíval do očí, necouvla, ani to nebrala jako výzvu. Tím bylo rozhodnuto. Celý den Rina tráví na zahradě.

Na noc ji však páníček bere domů, aby jí nikdo nemohl ublížit. Už přišli i na to, jak zvládnout strach fenky z bouřky. Přitulí se ke svému majiteli a on ji hladí. A Zuzanka je teď klidná a spokojená, že její Rina je šťastná.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.