Nová kariéra syna baviče Novotného: SKANDALISTA STAROSTOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Nová kariéra syna baviče Novotného: SKANDALISTA STAROSTOU!

Pavel Novotný
Pavel Novotný (2017 Disney/Pixar, Totalfilm.cz)

Syn oblíbeného baviče Petra Novotného (71) se postaral o největší překvapení letošních voleb. Pavel Novotný (37), jemuž se přezdívá protekční spratek, bude vládnout pražským Řeporyjím, kde byl zvolen v komunálních volbách starostou.

Úhlavní nepřítel hvězd českého showbyznysu kandidoval v komunálních volbách společně se svou sestrou Lenkou Fialovou, která se rovněž dostala na radnici. „Táta je moc pyšnej, obě jeho kandidující děti zvolili. Má radost, my tu žijeme jako rodina čtyřicet let a milujeme to tady,” řekl Novotný Super.cz. Novotný jako lídr kandidátky už dokonce podle Blesku podepsal koaliční smlouvu s Piráty, přičemž se poměrně hladce domluvili, že post starosty bude patřit právě jemu. Novotný získal z 55 kandidátů nejvyšší počet preferenčních hlasů.

„Protože budu z vůle svého řeporyjského lidu starostou, musím okamžitě začít být důstojný. Začnu profilovou fotkou, ta z pokeru v brýlích s penisem je fajn, ale... důstojnost... Chci okamžitě vaše návrhy, kterou svou dostupnou fotku nebo novou koláž nebo, já nevím, si tam mám dát...," komentoval své zvolení na sociální síti Facebook.

Vášnivý pokerový hráč, komik a bývalý bulvární novinář se tedy po mnoha letech rozhodl ke spořádanému životu. „Měnit v životě musím ledacos. Čeká mě úředničina od nevidím do nevidím, musím si zorganizovat život,” svěřil se Novotný Super.cz.

Novotný chtěl do komunální politiky vstoupit již v roce 2006, kdy za ODS kandidoval do zastupitelstva městské části v Praze Řeporyjích. Posledních osm let byl opozičním zastupitelem v bloku se Zelenými. "Řeporyje chtěly změnu. Osm let jsem tu odváděl poctivou práci v opozici a lidi mě tu, na rozdíl od čtenářů bulváru, doopravdy dobře znají a věří, že jsem dospěl a prosadím svůj program. Přijímám ten silný mandát s pokorou a přebírám tu s Piráty a Zelenými odpovědnost. Já Řeporyje miluju," řekl Blesku Novotný.

 Pavel Novotný rozmazluje své dcery: Stojí mě to všechny peníze! 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.