Bavič a novinář Pavel Novotný (38) prostě ví všechno! Dokonce i to, že Koukalová se k biatlonu nevrátí. Zraněnou sportovkyni nešetřil a pustil se do ní bez okolků.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Bože to je ale blb.Ten Petr Novotný ale zplodil syna, jen co je pravda.Že si raději nevzal prezervativ.Mně jen nejde do hlavy, co tohoto "rozumbradu" vlastně živí.Bulvár? Ty jeho nechutné žvásty? Tak to jsme tedy dopadli, to vám řeknu.
Novotnýneumí nic,jak může něco komentovat,když mu není rozumnět?Má asi 10 vad řeči,koukat se na něho taky nejde.Tak jaká jsou kriteria pro lidi na které se musíme dívat?
Myslím, že návrat se nekoná - a nijak mne to nepřekvapuje. Vymetá kdeco, našla si jiný způsob obživy, ráda se předvádí. Koukal je dokonalá pijavice, která se umí elegantně přisát, aniž by oběť věděla, že živí dva
Byla doba, kdy byla dobrá. Pak se ale začala motat do politiky a reklamy a tím skončila. Nevadilo mi, že je hloupoučká, uměla sport a toho se měla držet. Koukal se vždy jen na někom přiživoval.
Poprvé životě s Novotným souhlasím.
Koukalová mi vůbec nechyí, spíš naopak.
S tím se nedá než souhlasit...přesto že pana Novotného nemusím. Ale paní Koukalová, její prezentace, jak se ráda předváděla, myslím, že kolegyně jí měly plné zuby...Je, jak sama tvrdí, nemocná, ale to jí nebránilo v tom, aby fotila své nahé fotky...Nesympatická paní....Ano, hezká je, ale není všechno jen o kráse.....