Skandalista Novotný se obul do Koukalové: ŽALOBA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skandalista Novotný se obul do Koukalové: ŽALOBA?

Novotný odepsal Koukalovou.
Novotný odepsal Koukalovou. (Foto ara)

Bavič a novinář Pavel Novotný (38) prostě ví všechno! Dokonce i to, že Koukalová se k biatlonu nevrátí. Zraněnou sportovkyni nešetřil a pustil se do ní bez okolků.

Spoustu lidí ví, že se Pavel Novotný živí jako bavič a bulvární novinář. Méně lidí je ale seznámeno s tím, že komentuje i sporty, jako například fotbal nebo biatlon. Na mušku si tentokrát vzal Gabrielu Koukalovou, která kvůli zranění předčasně ukončila sezónu a nemohla se zúčastnit olympiády. Novotný v tom má jasno a napsal na sociální síť, jak to s Gábinou dle něj je a bude.

„Líbí se mi, jak jsou všichni “informovaní“ okolo Gabriely Koukalové. Realita? 1. Bulimie – Ne, tedy ano, ale to už je pryč. 2. Z formy – ANO, celé léto netrénovala a začínaly si jí mazat na chleba prakticky všechny holky ze skupiny. 3. Nedá se s ní vyjít – ANO, s Vítkovou se údajně prý jedna bába povídala nesnášejí tak, že já s Kristelkou jsme proti tomu siamská dvojčata. 4. Návrat v zimě – Ne, nebaví jí to, už se nevrátí nikdy… Slyšeli jste slovo boží, nepovedu žádné disputace, já vím sám nejlépe, jak co je!:-)…

PS: Vím, že je Koukal k*k*t, to mi nemusíte psát, ale je to irelevantní, ptali jste se na zaručené informace o Koukalové. Už jí to prostě nebaví, má v p*č*, život jde dál, zapomeňte. Konec kariéry oznámí pravděpodobně v létě,“ napsal syn Petra Novotného (70) na internetu. Myslíte si, že má v něčem pravdu? Převezme snad místo slavné cikánky Jolandy?

 Pavel Novotný rozmazluje své dcery: Stojí mě to všechny peníze! 



Přečtěte si
jajas
13. 4. 2018 • 16:32

Tentokrát měl ten "spratek" pravdu.......

ppadys13
8. 4. 2018 • 11:57

Novotného nesnáším,ale v tomhle s ním naprosto souhlasím.

13352
23. 3. 2018 • 08:24

S tím se nedá než souhlasit...přesto že pana Novotného nemusím. Ale paní Koukalová, její prezentace, jak se ráda předváděla, myslím, že kolegyně jí měly plné zuby...Je, jak sama tvrdí, nemocná, ale to jí nebránilo v tom, aby fotila své nahé fotky...Nesympatická paní....Ano, hezká je, ale není všechno jen o kráse.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.