Proboha, proč děti malovaly na poníka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Proboha, proč děti malovaly na poníka?

Takhle na koníka děti malovaly i pod dohledem rodičů.
Takhle na koníka děti malovaly i pod dohledem rodičů. (Foto Facebook)

Zelená, žlutá, růžová, černá. A malujte na poníka! Barvičky vzaly do ruky děti na festivalu v zábavném parku a westernovém městečku Šikland ve Zvoli nad Pernštejnem na Žďársku. A lidé se bouří: „Jde o týrání,“ tvrdí v komentářích na Facebooku, kde se fotky objevily.

„Větší zvrácenost jsem dlouho neviděla. Poníci celý den stojí na jednom místě a děti na ně chodí kreslit, zatímco rodiče oceňují, jak drží,“ napsala autorka snímků Lucie K. k fotkám, které sdílelo přes čtyři tisíce lidí. „Tohle je teda pěkně přes čáru! Nemohli jste jim dát jen tužku a papír a poníka jako předlohu? Taková hovadina!“ píše se v jednom z mnoha komentářů.

Takhle na koníka děti malovaly i pod dohledem rodičů.

Pořadatelé této zábavy se pak rychle omlouvali a přidali na své stránky fotku, kde je koník vydrbaný a zase bílý. „Velice se omlouváme. Nejednali jsme ve špatném úmyslu. Barvy byly nezávadné potravinářské. Pro příště se podobných aktivit striktně vyvarujeme,“ stojí v prohlášení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.