Prezidentský kandidát Sládek: Skandál před volbami! Neplatí nájem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Prezidentský kandidát Sládek: Skandál před volbami! Neplatí nájem...

Igor Sládek by se chtěl dostat na Hrad pod prezidentskou standartu místo Zemana, jenže...
Igor Sládek by se chtěl dostat na Hrad pod prezidentskou standartu místo Zemana, jenže... (Foto Aha! – Jakub Poláček, ara)

Chtěl by vystřídat Zemana na Hradě a o stěhování migrantů do Evropy dokáže mluvit celé hodiny. Když se má ale vystěhovat z nájemního bytu sám Igor Sládek (62), je to problém. Neplatí nájem a bytný ho dostal k soudu. Sládek si stěžuje, že o ničem neví a spravedlnost rozhoduje za jeho zády...

Ještě větší svéráz, než jsme mysleli... Loni do té doby veřejnosti neznámý podnikatel Igor Sládek ohlásil kandidaturu na prezidenta v novinových inzerátech. Bez obalu také přiznal, že trpí nevyléčitelnou psychickou poruchou. I to byl možná důvod, proč teď chyběl u Obvodního soudu pro Prahu 5.

Ať koná exekutor
Muže, který chce být českým prezidentem, žalují majitelé bytu na pražském Arbesově náměstí. „Loni v létě pan Sládek podal z bytu výpověď, ale pak si to nějak rozmyslel,“ nastínil obsah pře advokát protistrany Miroslav Zeman. Od té doby prý Sládek byt užívá neoprávněně, nájem neplatí a na mimosoudní výzvy nereaguje...

Ukázalo se také, že svou nepřítomnost u soudu se Sládek neobtěžoval omluvit, přestože mu předvolání dorazilo do datové schránky. „Stav je bez změny, nemám informaci, že by se byt vyklidil,“ hlásí soudci advokát protistrany. Líčení je za pár minut u konce – podle nepravomocného rozsudku musí Sládek do 15 dní, kdy rozhodnutí nabude právní účinnosti, byt vyklidit. Jinak mu s tím »vypomůže« exekutor...

Rychlé soudy
Deník Aha! se zajímal, proč se Sládek, který vydal statisíce za sérii celostránkových inzerátů, vystěhování brání. A proč nepřišel k soudu? Ten tvrdí, že od října se zdržuje v Americe. A to, že na něj nějaká žaloba byla podána, ho překvapilo.

Ještě víc, že soud rozhodl bez něj. „Je vidět, že v některých případech soudy konají velmi rychle, dokonce bez vědomí žalované strany, zatímco v jiných, daleko závažnějších případech, velice pomalu...,“ glosoval situaci Sládek pro deník Aha! Přes média se prý nehodlá obhajovat, musí se s případem napřed seznámit. Pak zřejmě svérázný kandidát na Hrad  podá odvolání.

Kdo je Sládek?
*Narodil se v Náchodě v roce 1955

*V roce 1980 měl emigrovat do Německa a následně do USA, v Česku podniká od roku 1990.

*Byl jedním z prvních, kdo loni ohlásil, že chce v roce 2018 kandidovat na prezidenta

*Založil pro ten účel transparentní účet, kam chtěl do jednoho roku získat 100 milionů korun na kampaň. Teď prý žije ze svých úspor

*Vystupuje proti migrantům

*»Práskl« na sebe, že neví, kdo je prezidentem Slovenska

*Přiznal, že má bipolární poruchu („Můžu mít deprese, ale mohu být také nahoře, kdy jsem kreativní.“)



Přečtěte si
hejhej
23. 2. 2017 • 11:12

Kandidáti: Sládek, Horáček( Stb - sázkář), Halík Kdo ještě chce být prezidentem? Herka Fischerová , Bobošíková nebo Roitová už kandidovat nebudou? Byla by větší sranda.

6010
23. 2. 2017 • 09:21

Je to vůbec možné? Co to je mezi námi za lidi? Taková domýšlivost, že by mohl dosáhnout takový idiot na prezidentské křeslo? Neuvěřitelné.Jeho jediné plus je, že je proti migrantům, ale tento názor má 99% lidí.To nepřišel se žádnou novinkou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.