Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se v podzimním čase pustil do zvěřiny a připravil jelení maso s brusinkami!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař se v podzimním čase pustil do zvěřiny a připravil jelení maso s brusinkami!
Brambory dáme vařit ve slupce do vody. Maso kuchyňsky upravíme, osolíme, opepříme a poklademe pár kousky tymiánu.
|
Aha! - Dan Černovský
Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm z obou stran zprudka opečeme. Vyjmeme a dáme do tepla.
|
Aha! - Dan Černovský
Do výpeku dáme najemno nakrájenou cibuli, brusinky a opět kousek tymiánu. Orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak přidáme kousek másla pro lepší chuť, vrátíme maso a společně dále opékáme.
|
Aha! - Dan Černovský
Nakonec podlijeme kvalitním červeným vínem a dusíme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Uvařené brambory přepůlíme, v pánvi rozehřejeme máslo a řezem na něm brambory opékáme se snítkou tymiánu.
|
Aha! - Dan Černovský
Kvalitní jelení maso Michal koupil na farmě Rudolec.
|
Aha! - Dan Černovský
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Jon Bon Jovi o 35 letech manželství: Nebyl jsem svatoušek!
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!
Velké trápení zesnulé sestry Jany Brejchové Hany (†77): Zavrhla dceru