Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař připravil pražmu na karibský způsob!
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař připravil pražmu na karibský způsob!
Ryba se zeleninou - proč ne?
|
Aha! - Dan Černovský
1. Vykuchané ryby dobře očistíme, omyjeme a osušíme. Na bocích nařízneme.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Do břišní dutiny dáme na plátky nakrájený citron a po dvou třech snítkách petrželky. Pozvolna je z obou stran grilujeme asi 15 minut.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Papriky očistíme a pokrájíme na malé kousky, petrželku nasekáme a vše promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Rajčata rozpůlíme, lžičkou vyjmeme vnitřek a okraje nakrájíme nadrobno.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Promícháme s paprikou a petrželkou, dobře osolíme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Zakapeme limetkovou šťávou.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Přilijeme olivový olej a dobře promícháme.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Nakonec vmícháme nasekanou chilli papričku a podáváme s grilovanou rybou.
|
Aha! - Dan Černovský
Marika Šoposká na dovolené ve Španělsku: Tohle je figura po dvou dětech
Pyšná princezna Alena Vránová: Po 730 dnech mezi lidmi!
Haberovo přiznání k úchylnostem i drsná reakce Peštové
Mareš neskrývá zklamání: Osudová žena mu dala košem!
Moderátorka Vítová: Konec na Nově
Skutečné lásky Brejchové (†77): Odmítla Delona