Vaříme cvalem s Michalem: I šéfkuchař použil chřest a obohatil jím teplý jarní salát!
1
/
6
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: I šéfkuchař použil chřest a obohatil jím teplý jarní salát!
Pár plátků prosciutta opečeme na pánvi dokřupava.
|
Aha! - Dan Černovský
Pár výhonků očištěného zeleného chřestuizabalíme do zbylých plátků prosciutta.
|
Aha! - Dan Černovský
Zbylý zelený a bílý chřest pokrájíme a orestujeme na výpeku z prosciutta, do kterého přidáme kousek másla.
|
Aha! - Dan Černovský
Na pánev přidáme ještě zelený chřest v šunce, opečeme a vše společně podáváme s omytými listy polníčku a řeřichy.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vám přeje dobrou chuť.
|
Aha! - Dan Černovský
Základ salátu tvoří chřest.
|
Aha! - Dan Černovský
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!
Drsné nařčení Sandevy! Ví, že mám prudkou alergii, říká Prachař
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Jon Bon Jovi o 35 letech manželství: Nebyl jsem svatoušek!
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!