Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal miluje hamburgery. Použil ale tentokrát zvěřinu! Vyzkoušejte jeho kančí hamburger!
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Kuchař Michal miluje hamburgery. Použil ale tentokrát zvěřinu! Vyzkoušejte jeho kančí hamburger!
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Dvě třetiny kompotu nalijeme do kastrůlku a rozvaříme.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Mleté kančí osolíme, opepříme a ochutíme římským kmínem.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Zakápneme olivovým olejem a promneme.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Z mletého masa uděláme středně velké koule stejných rozměrů.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Dáme je na gril a stlačíme do vyšší placky a grilujeme z každé strany asi 5 až 7 minut a necháme odpočinout.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Housku potřeme rozvařenými brusinkami, vložíme hamburger, listy salátu, pár okapaných brusinek a podáváme.
|
Aha! - Dan Černovský
Hotový kančí hamburger.
|
Aha! - Dan Černovský
Michal vaří kančí hamburger.
|
Aha! - Dan Černovský
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!
Drsné nařčení Sandevy! Ví, že mám prudkou alergii, říká Prachař
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Jon Bon Jovi o 35 letech manželství: Nebyl jsem svatoušek!
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!