Vaříme cvalem s Michalem: Michalův recept na rybu na sváteční stůl - Amur v tomatové omáčce!
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Michalův recept na rybu na sváteční stůl - Amur v tomatové omáčce!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a dáme orestovat na rozpálený olej.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme osolené a opepřené filety z amura (postup filetování vlevo) a opečeme z obou stran.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Opečené filety podlijeme bílým vínem.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Po chvíli přidáme drcená rajčata a podusíme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Do omáčky vložíme omytou, osušenou a nasekanou bazalku.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Na závěr dochutíme limetkovou šťávou. Podle potřeby ji můžeme i přisladit.
|
Aha! - Dan Černovský
Amur v tomatové omáčce.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří amura v tomatové omáčce.
|
Aha! - Dan Černovský
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!
Drsné nařčení Sandevy! Ví, že mám prudkou alergii, říká Prachař
Trpká zpověď Brodské: Maminko říkala jiné ženě
Jon Bon Jovi o 35 letech manželství: Nebyl jsem svatoušek!
Krvavá hrůza v rodině Bohdalové: Pes roztrhal mámu...
Nemocného Jiřího Krampola (85) trápí také finanční problémy!