Začalo to loni, když moderátor České televize Václav Moravec (40) obvinil Miloše Zemana (70) ve svém pořadu ze lži. V souvislosti se služebním zákonem prohlásil, že měl Zeman sám v minulosti, ještě jako předseda vlády, politické náměstky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nabízí rychlé a spolehlivé půjčky!
Budete financovat něco? Vyzdobte si svůj dům, nebo pokud potřebujete
až 15 000 000czk pro zcela odlišné otázky, řešení je zde!
Můžete si půjčit 100 000, - 500 000, - nebo 15 000 000, -. Zvolte, zda chcete vrátit peníze po 1, 2 nebo 15 letech. První rok je vždy důležitý.
Pokud máte zájem, kontaktujte mě e-mailem: freeloanservice069@gmail.com
ZA ŽÁDNÝ TYP ÚVĚRU: 19dc1964@gmail.com
Potřebuješ půjčku? Máte zájem získat jakýkoli typ půjčky? Nebo jste finančně znepokojeni? Jste povinni zaplatit? Nabízíme půjčky do kterékoli části světa. Úvěrová úroková sazba je 3%, s dohodnutou dobou trvání, bez ohledu na místo nebo stav úvěru. Chcete-li získat kredit dnes, kontaktujte nás na naší e-mailové adrese: 19dc1964@gmail.com
POZNÁMKA: Nabízíme půjčky od 5 000 do 25 000 000 Kč. Žádost o půjčku lze také uvést v EURO a v jakékoli jiné měně.
Kontaktujte nás: 19dc1964@gmail.com nebo klikněte na tento odkaz. Jsme vám k dispozici pro vaši půjčku.
Děkuji, čeká na rychlou odpověď.
David Collins
19dc1964@gmail.com
Vedoucí spolupráce
Dobrý den, hledáte legitimní a duveryhodný financní veritel? Potrebujete pujcku? Potrebujete naléhavou financní pomoc? Potrebujete naléhavou pujcku na splacení svých dluhu nebo potrebujete kapitálový úver na zlepšení vašeho podnikání? Nabízíme všechny typy pujcek s 3% úrokovou sazbou pro jednotlivce a firmy za jasných a srozumitelných podmínek. Dorucujeme pujcky jakékoliv cástky do jakéhokoli místa urcení, takže nás dnes kontaktujte, abyste si dnes získali okamžitý úver. Pošlete nám e-mail na adresu: (leni.bolkova01@gmail.com) WhatsApp: {+15592017357}
Svedectví o tom, jak jsem dostal svuj úver moje jméno je tantzer stanislav žiji v praze 3, dostal jsem svuj úver 1.500000 euro od tohoto legitimního veritele, kontaktujte jeho email: (leni.bolkova01@gmail.com) whatsapp {+15592017357} pro váš úver je velmi legitimní. slibuji, že všem svedcím jeho dobrou vuli:
leni.bolkova01@gmail.com
Ano, ČT ve stavu v jakém je, zaslouží jediné. Ukončit činnost. Pak by konečně zmizel i velký manipulátor Moravec. Na druhou stranu, to, co předvádí Veleba, připomíná loutkové divadlo, kde je v hlavní roli Kašpárek a pozici ČT to jen posílí.
Jednoznačný souhlas! ČT je na hony vzdálena nestrannosti a objektivní prezentaci zpráv a událostí. Měli by se zamyslet nad ukončením spolupráce s myšlenkově vyčpělým a naprosto nekvalitním moderátorem Moravcem. Zajímalo by mě, kdo tam nad ním drží stále ochrannou ruku.