Miloš Zeman: Kdo je opravdu lhář? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Miloš Zeman: Kdo je opravdu lhář?

Začalo to loni, když moderátor České televize Václav Moravec (40) obvinil Miloše Zemana (70) ve svém pořadu ze lži. V souvislosti se služebním zákonem prohlásil, že měl Zeman sám v minulosti, ještě jako předseda vlády, politické náměstky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Billy Schofield
02. 03. 2022 15:40

Dobrý den, dámy a pánové; Potřebujete rychlou půjčku do 24 až 48 hodin? Pokud je vaše odpověď ano, poradím vám, abyste požádali o půjčku u Novelty Finance.

Jmenuji se Davina Claire, jsem finanční ředitelka a také finanční poradkyně. Všiml jsem si, že pro mnoho lidí je tak obtížné získat půjčku od bank nebo jiných finančních institucí kvůli vysokým úrokovým sazbám, nedostatečnému zajištění, poměru dluhu k příjmu, nízkému kreditnímu skóre nebo z jakýchkoli jiných důvodů. Jsem zde, abych doporučil každému, kdo hledá půjčku, aby kontaktoval Novelty Finance pro půjčku s velmi nízkou úrokovou sazbou 3%. Jsou spolehlivou a důvěryhodnou úvěrovou společností a můžete s nimi spolupracovat. Můžete je kontaktovat prostřednictvím e-mailu: novel­tyfi­nances­@gma­il.com NEBO poslat zprávu na WhatsApp přes +447915601531 pro více informací.

NOVELTY FINANCE poskytuje řešení financování. Nabízejí všechny druhy úvěrových služeb (Osobní půjčka, Podnikatelská půjčka a mnoho dalších). Nabízejí flexibilní a více možností půjček, včetně zajištěných a nezajištěných půjček, dlouhodobých a krátkodobých půjček, které jsou přizpůsobeny vašim finančním potřebám.

Co získáte, když požádáte o Novelty Finance:
√ Okamžitý přístup k vašim prostředkům po schválení.
√ Konkurenční úrokové sazby (3 % ročně)
√ Flexibilní podmínky splácení
√ Schopnost rychleji splatit půjčku
√ Snadné schválení, pokud požadujete další finanční prostředky
√ Nebudete spěchat se splácením půjčky, budete mít čas na zahájení splácení půjčky.
√ Žádné skryté poplatky

Jak se přihlásit:
Žádost o půjčku je rychlá a snadná!
Pokud máte zájem požádat o půjčku u Novelty Finance a požadujete více informací o nabídce půjčky, ZAŠLETE E-MAIL na (novel­tyfi­nances­@gma­il.co­m) NEBO pošlete zprávu na WhatsApp přes +447915601531 pro více informací a ústní instruktáž. Platí smluvní podmínky.

Susan Benson
02. 02. 2022 12:03

Dobrý den, Potřebujete spolehlivou a důvěryhodnou společnost, abyste získali úvěr na financování vašeho projektu, podnikatelský úvěr, osobní úvěr nebo hypoteční úvěr? Nehledejte nic jiného než Sunshine Financial Group Inc. Nabízíme všechny druhy úvěrových služeb, zajištěné i nezajištěné půjčky, dlouhodobé a krátkodobé půjčky a mnoho dalších za dotovanou úrokovou sazbu 3 % ročně. Pro více informací nám napište na e-mail: (sun­shine­finan­cial­grou­pinc@g­mail­.com) nebo mi napište přímo na WhatsApp přes: +447360502110 a obratem obdržíte odpověď

Vím, že získat legitimní půjčku byl vždy obrovský problém Pro jednotlivce, kteří mají finanční problém a potřebují jej vyřešit, mnoho lidí zjišťuje, že je tak obtížné získat kapitálovou půjčku od svých místních bank nebo jiných finančních institucí kvůli vysokému zájmu. sazba, nedostatečné zajištění, poměr dluhu k příjmu, nízké kreditní skóre nebo jiné důvody.

Už se nemusíte bát, protože se specializujeme na poskytování strukturovaných finančních řešení jednotlivcům a společnostem tím nejefektivnějším a nejrychlejším způsobem.

Už žádné čekací doby nebo stresující návštěvy bank. Naše služba je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu – můžete získat půjčku a dokončit své transakce, kdykoli a kdekoli ji budete potřebovat.

Poskytujeme úvěrové služby světové třídy 24 hodin. Pro dotazy / dotazy? - Pošlete e-mail na adresu sunshi­nefi­nanci­algrou­pinc@g­mail­.com nebo nám napište na WhatsApp: +447360502110 | & Okamžitě obdržíte odpověď.

Petra Helclová
07. 12. 2021 10:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Petra Helclová

Petra Helclová

free_lenders55
05. 11. 2021 15:26

Brzy je to novoroční párty: Rolle­rova­domi­nika@­seznam­.cz

Dobrý den, máte finanční problémy a potíže při získávání půjček od místních bank a dalších finančních institucí. Nabízím 2% úvěry s nízkou úrokovou sazbou bez nějaké kreditní kontroly, která jim pomůže vstoupit do konsolidačních půjček půjčky nabízí osobní půjčky, půjčky podnikatelského úvěru, instrukční půjčky nebo z jakéhokoli důvodu. kontaktujte mě prosím poštou: Rolle­rova­domi­nika@­seznam­.cz

Uživatel_5548844
03. 10. 2021 00:13

Uživatel_5548844
03. 10. 2021 00:09

Uživatel_5548844
03. 10. 2021 00:08

Uživatel_5548844

Uživatel_5548844

Svědectví "" Nabídka půjčky platí

Svědectví “„ Tuto příležitost byste si neměli nechat ujít [Jmenuji se paní Jessica Lewisová. Žiji v Kanadě a jsem dnes šťastná žena? a řekl jsem si, že každý věřitel, který zachrání moji rodinu z naší špatné situace, doporučím mu každou osobu, která hledá půjčku, dal mi štěstí mně a mé rodině. Potřeboval jsem půjčku 70 000,00 USD na začít svůj život úplně od začátku, protože jsem svobodná žena se 3 dětmi.

Poslední dva měsíce jsem hledal půjčku na vyrovnání svých dluhů, vše, co jsem potkal, bylo podvedeno a vzalo mi peníze, dokud jsem se konečně nesetkal s Bohem poslaným Lenderem.

Nikdy jsem si nemyslel, že na internetu stále existují skuteční poskytovatelé půjček, ale k mému největšímu překvapení jsem dostal svou půjčku, aniž bych ztrácel mnoho času. Setkal jsem se s tímto poctivým a BOHEM se obávajícím mužem, který mi poskytl půjčku a pomohl mi s půjčkou 70 000,00 kanadského dolaru. Je to BŮH bojící se muž, pokud potřebujete půjčku na vyřešení vašich problémů a půjčku splatíte, prosím

kontaktujte ho a řekněte mu, že je to paní Jessica Lewisová, která vás k němu odkazuje. Kontaktujte pana Pinto Jolandu prostřednictvím e -mailu: (pin­tojo­landa­.micro­loan@­outlo­ok.co­m)

Sonamarkova
08. 06. 2021 00:13

Vážený pane / paní,

Potřebujete rychlou dlouhodobou nebo krátkodobou půjčku s relativně nízkou úrokovou sazbou již od 2%? Nabízíme obchodní půjčku, osobní půjčku, domácí půjčku, automatickou půjčku, studentskou půjčku, půjčku na konsolidaci dluhů atd. Bez ohledu na vaše kreditní skóre.
Osobní půjčky (bezpečné a nezajištěné)
Obchodní půjčky (zabezpečené a nezajištěné)
Konsolidační půjčka a mnoho dalších.

Požádejte nás o další informace o nabídce půjčky a my vaši vyřešíme
finanční problém. kontaktujte nás prostřednictvím
E-mail: sona­marko­va845@­gmail­.com
Whatsapp +15703974536

monikalok
27. 05. 2021 11:56

Úvery z overených soukromých zdroju bez rucení nemovitostí. Vyšší cástky s rucením. Úrok od 4% rocne.. e-mail: knofli­cekjan­720@gm­ail.com

Tereza01
26. 05. 2021 01:02

Sonamarkova
14. 05. 2021 15:06

Nabízíme online půjčky s okamžitým souhlasem, osobní půjčky, podnikatelské půjčky, půjčky na auta, studentské půjčky, půjčky na nábytek, vánoční půjčky atd. Darujeme 2 000–5 000 000 $. Naše půjčka má úrokovou sazbu 2% a můžeme poskytnout půjčku kterékoli části světa ... pokud máte zájem, kontaktujte nás
e-mail: sona­marko­va845@­gmail­.com
Whatsapp +15703974536

Sonamarkova
14. 05. 2021 15:06

Nabízíme online půjčky s okamžitým souhlasem, osobní půjčky, podnikatelské půjčky, půjčky na auta, studentské půjčky, půjčky na nábytek, vánoční půjčky atd. Darujeme 2 000–5 000 000 $. Naše půjčka má úrokovou sazbu 2% a můžeme poskytnout půjčku kterékoli části světa ... pokud máte zájem, kontaktujte nás
e-mail: sona­marko­va845@­gmail­.com
Whatsapp +15703974536

Uživatel_5347947
18. 02. 2021 10:15

Dobrý den,
Pro ty, kteří potřebují urgentní půjčku, máte nyní velmi rychlou nabídku. Velmi bezpečná a velmi výhodná nabídka půjčky, bez jakéhokoli protokolu a bez starostí. e-mail: demel­kral­pujcky­.cz@gm­ail.com

Nabídka se pohybuje od (50 000 Kč do 45 000 000 Kč) se sazbou 3%. Splácení půjčky se provádí měsíčně a začíná třemi (3) měsíci po obdržení půjčky.

Půjčka bude poskytnuta bankovním převodem, vše za méně než 24 hodin, za velmi výhodných podmínek. Zde jsou naše kontakty: demel­kral­pujcky­.cz@gm­ail.com

Uživatel_5347947
18. 02. 2021 10:14

Consolidatie van niet-bancaire leningen tot € 8 miljoen.

U bent in een schuldenval terechtgekomen en weet niet hoe u eruit moet komen? Heeft u schulden die u niet kunt terugbetalen en bent u bang voor executie? Dan is de enige mogelijke oplossing een niet-bancaire leningconsolidatie, waardoor alle leningen kunnen worden samengevoegd tot één lening. Vervang al uw verplichtingen door één lening van ons.
E-mail: demel­kral­pujcky­.cz@gm­ail.com

free_lenders55
21. 06. 2020 13:18

Potřebujete naléhavou půjčku k vyřešení vašich finančních problémů? Poskytujeme obchodní půjčky, osobní půjčky, půjčky na bydlení, platební půjčky, svatební půjčky, studentské půjčky, půjčky na auta, bankovní půjčky a splatné půjčky. Zjistěte, jak špatné, poskytněte půjčku od 5 000,00 do 10 000 000 USD
. Úvěrové skóre, stále vám můžeme nabídnout částku, kterou potřebujete. Přijímáme také půjčky pro klienty zařazené na černou listinu. Pokud máte zájem, kontaktujte nás a přihlaste se nyní.
E-mail: katar­zyna­.kay­kolo­anfir­m@gma­il.com

Uivatel_5420389
10. 06. 2020 23:33

Dobrý den, paní nebo pane,
Potřebujete finanční prostředky pro své projekty, pro své osobní potřeby? Nepochybně poskytuji osobní půjčky s nízkou úrokovou sazbou 3%, bez ohledu na výši.
Pokud máte zájem, uveďte částku, kterou si chcete půjčit, požadovanou dobu splácení.

Kontaktujte mě pro všechny vaše požadavky.

E-mail: katar­zyna­.kay­kolo­anfir­m@gma­il.com

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.