Staročeské recepty: Sekaná z vepřového a hovězího masa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Staročeské recepty: Sekaná z vepřového a hovězího masa

POTŘEBUJETE: 350 g čerstvě mletého vepřového plecka 650 g čerstvě mletého hovězího zadní 2 starší rohlíky 2 středně velké cibule 3 stroužky česneku 3 lžíce hořčice 2 vejce 2 lžičky sušené majoránky 1 lžička soli 100 g strouhanky mléko podle potřeby tuk na vymazání pekáče  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.