V seriálu Ulice vypadá, jako když neumí do pěti počítat. Do čtyř ale herec Pavel Skřípal (60) počítá určitě. Tolik má totiž dětí se čtyřmi ženami. Jedna z nich je i kolegyně Simona Stašová (60), dcera Jiřiny Bohdalové (84).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Proč se Bohdalka zlobí na něj???Paní Stašová věděla že je její partner ženatý, a zřejmě jí to bylo fuk. Ale to je výhradně věc její a jejího partnera, rozhodně ne paní Bohdalové, ta pokud by se měla na někoho zlobit, tak jedině na svou dceru.
Ta je stará jako meutzalém
proč se ser---e do tv
vždit ji pomalu nikdo nemá rád
jen na sebe upozornuje jako slepice...
její dcera Simona to je trochu jiné kafe
to je herečka na urovni a hlavně není
CHAMTIVA jako její matka ta by si nechala
kvuli koruně vrtat palici jen aby ji dostala zpět....
Ta to žena je českému národu jen a jen pro smích
hladovost ji jednou zabyje a udělá si to sama.....
kež by to mu došlo už co nejdřív...
tenhle normalizacni brak je stejne zlej jako marena stara bella a nebo ta vypravci oxalis teriyaky ...maji stejnou povahu vnucovani svyho nazoru , rozezranosti , obezity , jsou strupaty a stary baby...tyhle nazory a typy lidi musej dostat kos na hubu aby nepousteli nesmysly.
Ulici neznám a nevadí mi to . Bohdalovou mám ráda.
Když jde o dítě, z matek se stanou lvice . Bohdalce nedivím, bránila to svoje.Stašová je blbá, prej umilovala je! Jo, spíš je scénama otrávila , každýho chce vlastnit a přitom bejt sama svobodná, hysterka to je. Do divadla na ni bych nešla.Héérečka přehrává.
a vona ti Bohdalka poudala, že jí to vadí? Protože když ti to nepoudala, tak je to vešplecht jako každej v bulváru. Já myslim,, že jí je to akorát tak u zadku, hlavně, že má vnuky...
Maruško,zdá se,že se mě snažíš kopírovat,jenže i já má svůj rukopis jako otisky prstů.Nikoho nemoralizuji,jen mi vadí sprosťáci tvého typu vůči druhým s tím,že se statečně schová za monitor.A to je tvůj případ.
už zase ,nemůžete už tuto dámu přestat navážet na přední stranu listu, už ten moment pro mne znamená, že si AHA nekoupím ,v seznamu těch umělců které nemusím bych mohl pokračovat a nebyl zase tak krátký