Michal Hrdlička je nejen sporťák, ale i pohledný sportovec. Posilovna mu není cizí a zřejmě dbá i na správné stravování. V neděli ale udělal výjimku a dal si pořádné »prasárny«. Vzhledem k tomu, že to u něj není úplně obvyklé, musel šokovat nejen své známé, ale i partnerku Lucii Borhyovou.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
to už urážíme i svoji vlastní kuchyni? Je smutné,jak napříkl. v soutěži Prostřeno mladí dělají jen cheescaky. tiramisu, ap. Přitom české buchty nebo ovocné knedlíky jsou ve světě známé.Raději se dělá nezdařená "čína" ,jelikož ta je dobrá jen v Číně./ kvalitní koření/ Máme tak malé sebevědomí a k vaření potřebujem hodně peněz. Škoda. Mladice by se měly učit vařit z mála a žádat kvalitní a čerstvé suroviny. Pak by měli obchodíci po kšeftech a nevozili by sem druhořadou kvalitu, která čechům snad stačí, protože oni chtějí levné. A je opravdu levný ten plesnivý česnek, když je karcinogenní?