Otřesné svědectví o Gottové: Absolutní horor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otřesné svědectví o Gottové: Absolutní horor!

Ačkoliv se Miroslav Kolodziej s Šárkou Rezkovou i navzdory tomu, že plánovali svatbu, rozešli, přesto se zpěvačkou stále „drží basu“. Co je mimo jiné spojuje, je prý i oklepávání se z překvapivého zjištění, kdo je vlastně Dominika Gottová (46). V tomto hledu si expřítel Rezkové nebere absolutně žádné servítky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Ewwa
12. 05. 2020 11:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mekanik
12. 05. 2020 10:12

mekanik
12. 05. 2020 10:11

mord
12. 05. 2020 06:03

Šmudlo bellmeku ty jsi vylezla z díry a zvracis zase své pitomosti? Popadni koště a makat bylo hloupá ulhana

picoda
11. 05. 2020 22:40

-bello-
11. 05. 2020 22:11

kozinozka

nikdo neví, co Dominika vyčítá mámě a nikdo neví co vlastně cítila k otci.Dyť byl pro ni jen jako Mikuláš.Viděla jen , jak kolem něj lítaj ženský a jak je on prudí, slyšela že je voyaer a že je na chlapečky a věděla, že s ním že je slavnej, ale jako jeho dcera s ním na koncerty nesmí! atd atd. Když si vzal Gott svou Ivanu , vymetačku pražských barů, začala jí Dominika úplně blbě podlejzat, aby to u ní měla dobrý a patřila do rodiny.Protože "Ivanka " sice byla mrcha taky, ale n e d o t k n u t e l n á .
Nezávidím Dominice její život a od otce měla dostat víc.
.Ivana se vedle dědy Gotta vylepšila, Dominika vedle svého Timo (nebo jak se jmenuje ) padla .To ale neznamená, že si do ní může kdekdo kopnout.Ona se brání a je naštvaná, protože má pravdu v tom, že ji s Ivanou Gott v závěti odbyl.Resp. zneužili oba toho, že je závislá a byla v nouzi, tedy brala co dali.

kozinozka
11. 05. 2020 15:08

To Belle: Rodiče se vždy ctít nemusí, bohužel, jelikož by to byla jen faleš. Někdy stačí, že o nich nemluvíme špatně. Dominika je celý její otec, ale asi se nikdy neměla přebarvovat na blondýnu, a též má viditelný problém s oblékáním./ to ale i její maceška Ivanka/ Neoprojevovala zájem o muziku a otec ji do ničeho netlačil, a to je možná příčina odcizení.

-bello-
11. 05. 2020 12:30

mikima2

-bello-
11. 05. 2020 12:28

Tak by mě zajímalo, kdy Kolodziej naposledy pomohl své matce, otci, rodině a kdy Rezková! Dojímá tady davy přes matku Dominiky , protože hraje na strunu blbců, kteří mu to odkejvají, protože rodiče se ctít musí. Dyť je trapnej ! Nemohli by s Rezkovou už mlčet!? I ta Dominika se má právo bránit.

hanainge
11. 05. 2020 11:17

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Jste pomatené nebo blbé??? Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová už našla byt v Praze a Dominika Gottová nelže! Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Šárka Rezková má problémy s alkoholem.

blamal
11. 05. 2020 10:40

Tento nevkusny spor nebude mit viteze. Nabidnout - sice problematicke, ale kamaradce - azyl, a pak si fotit pro strycka Prihodu jeji pokoj a neporadek v nem, lezt ji do supliku a vse to dokumentovat svedci o malosti tech,kteri ubytovani poskytli. Nejdrive zdarma, pak, kdyz zjistili,ze penize vydelala, ji zacali kasirovat-v poradku,ale prece neni pro inteligentni bytosti problem si v klidu toto domluvit. Pote praskat do medii mozna pravdu, ale je to opravdu nechutne a hyenisticke. Dominika zase skace na prvni naslapnuti, reaguje hloupe a nepromyslene, praska na svoji bytnou, hloupe se msti. Pan zuri, ze ma parohy, takze to jeste vsecko dorazil. Je to hloupe a ubohe, pro obe strany. Budou zbytecne drahe a ellhaft soudni spory, medialni humbuk, o ktery nejspise obe stoji, ale vitez nebude. Jen povedomi o tom, ze dve trapky se neumeji ani chovat, ani domluvit.

mbmb
11. 05. 2020 09:55

Ani miliarda nezachrani co zanedbala Mama i *** tehle ostudy.A co vyroste z Machackovych cas ukaze.Karel G: byl maskot jeviste a jinak velmi podobne deti mel s kolegy Svobodou, Staidlem a dalsimi Nahore huj a dole pod staniolem fuj

safinka59
11. 05. 2020 06:07

Pro všechny, kdo používá zdravý rozum bylo jasné od začátku, co za člověka ta Gottová je ! Aby někdo léta nepracoval, utratil za chvíli pár milionů, prodal luxusní auto... a přesto žil téměř u popelnic, žil v domku z papundeklu ?! A navíc, všechen hnůj pak hodila na manžela, se kterým ty opilecké orgie táhla, tvrdila, že * nevěděla *, že ON neplatil nájem...?! A z čeho, když oba přežívali díky charitě ?!
To, co odeznělo v článku není nic nového, jelikož pohled na tu duševní trosku vypovídá o všem ! Žluté zuby, oteklý obličej a spálené chmíří na hlavě snad peroxidem !
Není těžké se domýšlet, že nepřijela měnit život ! Špatně předpokládala, že narejžuje po smrti otce, bude žít v blahobytu a prodávat bulváru rozhovory a fotky !!!
Jsem si jistá, že zde jí pšenka nepokvete a fijů zpátky do anonymity, k popelnici !

mikima2
10. 05. 2020 23:41

Co mu ta Dominika udělala, že ji stále tak pomlouvá. Není den, kdy by pan Kolodziej nevyrukoval s nějakými pikantnostmi na D,G. Takhle jako on se nechová ani ta největší drbna. Jestli Gottová pije a fetuje, to je jen a jen její věc. Už se od nich odstěhovala, tak by mohl dát už konečně s těma kecama o ní pokoj.

Ewwa
10. 05. 2020 20:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Hana Zvěřinová
10. 05. 2020 19:23

Alkoholik zůstane vždy alkoholikem.Prášky jsou každopádně drogy.Takovému člověku není radno pomáhat, obrátí se to proti vám. Mám dojem,že se pan Gott musí obracet v hrobě a paní Ivane se nedivim,že už se o ní nestará. Nemá to smysl.Gottova ,jak může používat toto jméno, které pro mnoho lidi v Čechách je pojem..Ať si raději změní příjmení.

Syda
10. 05. 2020 18:08

Pro Anku. Otec sponzoroval jí a její matku. Je smutné, když se žena před padesátkou neumí o postarat.Proč je "jediná" Gottová o které se píše? Proč je jí plný bulvár? Jo já vím, dobře platí.

Jasna-mysl
10. 05. 2020 16:44

Pro paní Anku.
Ze otec na ni kašlal? Platil alimenty, koupil byt, koupil chalupu - jak říkala Dominika... ale nevedely prý co s ni....
Necpal se s dcerou do bulváru. Ale stýkali se. Byly peníze stále od nej, ale od ni nebyla motivace se osamostatnit. Teprve teď, když je penězotok zavřeny, je vidět, čím je schopna se život. Dává si zaplatit bláboly do bulváru....
Chudák Sarka R. , chtěla pomoci, sama na to doplatila. Všichni kolem DG takto skončí.

bedna
10. 05. 2020 16:03

anka- Kdyby Gott na Dominiku kašlal, nenacpal by do ní miliony a neživil by ji až do své smrti. Chtěl aby se léčila a proto jí několikrát dal značnou částku na léčbu závislosti, ale vždy to padlo na chlast. Osamělých žen, které si vydělávají stejně jako Dominika a nedostaly od otce miliony jako ona, je spousta a navíc třeba musí živit i děti. A musí jim to stačit, na nájem, jídlo a potřeby! Ovšem určitě pro ostatní ženy pod pojmem „své potřeby” nejsou chlast a prášky ve velkém! Dominika si mohla z těch milionů něco odložit na horší časy a nemusela teď dělat chudinku v bulváru!

rydlo
10. 05. 2020 15:33

Poslední dobou, když se objeví v bulváru fotka Dominiky, kde vypadá jako vyžilá, vychlastaná troska s vyvalenýma očima, skoro to vyvolá blicí reflex! Už je v každém bulvárním časopise přeDominikováno, jen všude žvaní stálé lži a výmysly, pokaždé něco jiného! Hlavně nejlepší je žvást, jak se sama vyléčila ze závislosti na pití a fetu a že už dlouho nepije, že tatínek by měl určitě radost!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.