Královna rázně zakročila: Meghan a Harry přišli o peníze i o tituly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Královna rázně zakročila: Meghan a Harry přišli o peníze i o tituly

Britská královna Alžběta II. (93) překvapivě rychle uhasila krizi monarchie, kterou zažehl princ Harry (35) s manželkou Meghan (38) prohlášením, že chtějí opustit role předních členů královské rodiny.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

zahmed.ket...@...
18. 02. 2020 11:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Dianthos
20. 01. 2020 10:44

Dovětek - V královnině prohlášení nebyla ani zmínka o tom, že by Harry s Megan měli zakázáno používat jejich značku "Sussexroyale", takže zřejmě budou své královské jméno komerčně zhodnocovat přesto, že jim byl královský titul oficiálně odebrán. ;-)

Dianthos
20. 01. 2020 10:37

Nic jim neutnula. Naopak jim naprosto vyšla vstříc. Oni mají tak vysoké životní náklady, že státní peníze byly zanedbatelnou položkou. Nejdražší - ochranku - jim platil stát a téměř všechno ostatní Charles z peněz z Cornwalského panství. Oni se chtěli vzdát poloviny svých příjmů spojených s jejich královskými tituly a neplnit povinnosti, které z těch titulů vyplývaly. Chtěli za tu polovinu pouze zaštiťovat některé charitativní organizace a nechat si sídlo ve Frogmore. Takže získat naprostou svobodu, ale stále být finančně zabezpečeni a ještě zhodnocovat své jméno komerčně. Ve finále by na tom byli lépe, než předtím.
Dopadlo to tak, že kritikům ucpali ústa tím, že státu bude vrácena dotace na jejich dům a nebudou pobírat tu část jejich příjmů od státu. Kolik jim ale bude Charles vyplácet, to se nikdy nedozvíme. Zřejmě ani to, kdo bude platit tu ochranku. Královská rodina nechce ztratit Harryho a jeho syna, navíc jsou stále následníky trůnu, takže jim platit budou. Takže jediné, o co ti dva přišli, jsou tituly "Jejich královská výsost" před jménem. Ty ale nepotřebují, protože každý ví, že jsou královské výsosti. Vévody ze Sussexu stále zůstávají.

tryskomys
20. 01. 2020 07:54

Díky bohu,že se pochlapila a utla jim přívod peněz,aspon vidí ,,H,, jaké to je živit se prací,i když on nikdy nepracoval a ani nebude,jen má někde k.e.c.a.t ,těžko jí donutí k šetření ,když je ona doma.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.