Jak to vypadá, když u dveří zazvoní exekutor... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jak to vypadá, když u dveří zazvoní exekutor...

Jsme národ dlužníků! Zhruba každý desátý Čech má na svůj majetek uvalenu exekuci a každým dnem může čekat nepříjemnou návštěvu exekutora.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mrazkova@...
27. 01. 2018 19:38

Je hrůza, jaká práva mají v dnešní době čeští exekutoři. Jedna věc je zaplacení dluhů, ale znemožňování a ubližování lidem je věc druhá. V takových situacích je dobré nějak ochránit svůj majetek, zejména ten nemovitý, například tady o tom píšou - http­s://ww­w.iof­fsho­re.cz­/proc-offshore/ochrana-majetku

josefkom
10. 08. 2012 15:30

Dobrý den všem postiženým zvůlí exekutorů. To, že v této zemi mají exekutoři větší práva, než samotná policie je minimálně nezvyklé. To, že tyto práva zneužívají k nechutnému obohacování a berou všude i tam kde lidi nic nedluží, je loupež za bílého dne posvěcena státem. Díky tomu vzniká prostor pro různé projekty a právní řešení, které sice nejsou zadarmo, ale fungují. Nedávno bratr řešil podobnou situaci s firmou na www.pr­avni­ochra­nama­jetku­.cz . Ne že by měl radost z toho, že tam nechal nějaké peníze, ale pokud někdo nedlužící hledá ochranu svého majetku, jsou fakt dobrý. Jejich právník Vám sešije neprůstřelné smlouvy a pak řeší případné spory s exekutorem sami. Dlužníka prý neochrání, pouze jeho blízké, kteří nedluží, ale jsou ohroženi exekucí úplně stejně. Nakonec byl rád, že si mohl zaplatit za klidné spaní Jo a 5 tisíc mu vrátili za doporučení. Doporučil mně Prý je to nějaký systém backmoney, místo drahého marketingu, vrátí část zpět spokojeným klientům. Aspoň že tak. Takže spokojenost Jinak proti tomu, že dluhy se mají platit vůbec nic nemám, naopak, ale i do procesu exekucí by neškodilo trochu civilizovaného přístupu z dluhu 200 tisíc, kdy zaplaceno bylo 120 vymáhat 600 tisíc a ožebračit staré slušné lidi, kteří naletěli nějakým podvodníkům a obstavit i majetek dětí, taky asi není zrovna civilizované. Ale jenom exekutoři za to nemůžou. Vinni jsou páni poslanci, kteří to umožnili zákony. Žeby z ČSSD? Takže nakonec právní ochrana majetku, je dobrá věc a mohu ostatním doporučit i zdarma

hillarka
23. 02. 2011 11:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

simir7
22. 02. 2011 17:52

Dobrý den.Moje bývalá manželka nadělala dluhy a tam kde bydlí ji exekutoři za dva roky nenašli.To je jenom chvástání jak neumí hledat............A hodně podvedla lidí/exekutoři nejsou všemocní!!!/Simir7.

hrneczuhrinevsi
22. 02. 2011 16:43

někdo dobře vyspí... V Plesku v Aha budou titulky : lapkové exekutora byli zabiti.... Pak to oslavíme.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.