Dá doma do pořádku a neleze s tím do bulváru.Je snad jediná,kdo přišel o manžela,dítě,nejbližšího člověka??!Rodina Rotreklových,když jim Gamboška přejela otce si také musí poradit a naučit žít v této situaci,nikdo jim nepomůže,otce nevrátí a bolest nesou jistě stejnak velkou. Čt eme tu snad o nich dnes a denně??!!
Jsi normální prosím tě? Svobodová neleze do bulváru, ale bulvár leze za ní! A vdovu Rotreklovou sem netahej, ta lezla hned pár hodin po smrti nejen do bulváru, ale hlavně do televize. A víc než manžel jí chybí prachy!!!
To se zase média snaží přemílat docela b l b o u věc.
Mě umřel manžel , jednomu klukovi bylo 6 a druhému 3 roky.Ani ten prvňák to vlastně nechápal i když to věděl co se stalo,viděl i nemocnýho tátu doma.Žádný velký debaty jsme o tom nevedli,jen to základní a vzhledem k jejich věku. Pak jsem si našla jiného muže, všechno bez problémů
Dnes jsou kluci dospělí,mají rodiny táta zemřel a můj nynější je vychoval a mají s ním ten nejlepší vztah. Nevím co řešit a rozebírat a ještě ty blbosti,že zapomněl na tátu atd.... Že se nestydíte.Tohle mu může ublížit víc !!!!!Za tohle bych někoho chytla za flígr a nabančila mu co se do něj vejde.