Drsná reakce Plekance: Hra na kanadskou rodinu skončila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drsná reakce Plekance: Hra na kanadskou rodinu skončila!

Má důvod k radosti. Hokejista Tomáš Plekanec (36) na sociální síti prozradil, že se mu podařilo vyhrát soud, který probíhal na kanadské půdě. Soud rozhodl, že se děti v jeho doprovodu vrátí do Česka.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

obrik.hack...@...
18. 02. 2020 21:28

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jackpot
02. 04. 2019 00:25

Chapu jeho vyjadreni o "kanadske rodine". Celou dobu vedeli, ze se po jeho angazma v NHL vrati do Cech. Lucie o tom nekolikrat mluvila v mediich. Lze to dohledat. Ale kdyz slo o rozvod a predmanzelskou smlouvu, to byla najednou kanadanka! Jeji deti to jeji chamtive pocinani odnesly..chudaci.

jackpot
02. 04. 2019 00:24

Chapu jeho vyjadreni o "kanadske rodine". Celou dobu vedeli, ze se po jeho angazma v NHL vrati do Cech. Lucie o tom nekolikrat mluvila v mediich. Lze to dohledat. Ale kdyz slo o rozvod a predmanzelskou smlouvu, to byla najednou kanadanka! Jeji deti to jeji chamtive pocinani odnesly..chudaci.

fany22
25. 03. 2019 09:05

Byla to Lucie, která mnoho měsíců jako první začala chystat rozvod a první, která jej podala. Nebýt jejího vydírání a věčného divadla, byl by to prostě rozvod dvou lidí, kteří se k sobě nehodili. Jako každý jiný. Výkřiky o zradě a nějakém vracení patří do červené knihovny. Kdy už si, konečně, fanatici uvědomí, že těmi hysterickými výkřiky jí spíš škodí, než prospívají??

defakto
21. 03. 2019 22:34

... Plekanec je zrádce a ubožák ! Zradil svou ženu a vlastně celou svou rodinu kterou si sám vytvořil .
Možno že vyhrál jeden soud , ale u mnohých lidí to na celé čáře prohrál . Všechno se mu to jednou vrátí !

mord
21. 03. 2019 13:20

Proč tam ta paní zůstala celý rok je naprosto nepochopitelné. Musela vědět že ji tam nenechaji

syas@...
21. 03. 2019 13:17

Krásné, teď může pan Plekanec aktivně předvádět českého taťku. Vozit do školky a školy, na kroužky, nakupovat, uklízet a vařit dětem domácí jídlo, samozřejmě bez pomoci. Pokud to tedy nedeleguje na mamku č. 2. Že dělá vše pro děti bylo jasné, když je okamžitě po oznámení rozchodu vystěhoval z domu a pak ze dne na den odletěl i z Kanady.
Podle mě to LV docela ustála a nenechala se českým taťkou zastrašit. Z velké části se hrálo i podle jejích pravidel. Mě na ní mrzí, že chce být litována a díky tomu pak vypouští informace, které přece jen patří do soukromí. Vždyť fakta mluví sama za sebe a pan Tatínek zvládá sebeztrapňování sám. Že nadejde čas návratu bylo jasné, i tak pro sebe získala dost času. Lucie má novou úspěšnou desku, má šanci se uplatnit v divadle, možná v televizi, nebojím se o ni. Mladší z chlapečků o zase o něco povyrostl, tak už se jí bude snáze pracovat. Čas na seberealizaci pokud bude chtít jí nastává. A hlavně, teď se jim bude věnovat tatínek, možná to zvládne i bez přítelkyně a babičky. Mohl by, přece jen už to nejsou mimina, kdy je to nejnáročnější.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.