Kanadský soud má jasno: Lucie Vondráčková se vrací do Čech, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 14. ledna 2026

Svátek slaví Radovan, zítra Alice

Kanadský soud má jasno: Lucie Vondráčková se vrací do Čech, ale…

Už počátkem února rozhodl kanadský soud, že se musí Lucie Vondráčková (39) s dětmi na přání Tomáše Plekance (36) vrátit zpátky do Čech. Zpěvačka následně podala proti rozhodnutí odvolání, ale i napodruhé soud tento verdikt potvrdil. I když částečně vyhověl podle Blesku i Vondráčkové.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kdfin
10. 10. 2020 11:03

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

EliskaNemcova
10. 10. 2020 05:43

free_lenders55
22. 09. 2020 18:55

Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim budoucím cílům, předkládám nabídku půjčky na úvěr lidem v obtížích nebo kteří chtějí pomoc s vypořádáním některých jejich finanční problémy nebo zahájit podnikání. Nabízím půjčky od 30 000 do 90 000 000 Kč na dobu splácení 1 až 70 let maximálně s úrokovými sazbami 2% a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo kontaktovat mě e-mailem: tomas­.svo­bodax­22@gma­il.com

Petra Helclová
23. 07. 2020 02:55

Petra Helclová
22. 07. 2020 23:20

jromeomacc...@...
18. 02. 2020 21:32

Lubica
11. 12. 2019 19:13

Dobrý den paní / pane Nabízím vám svou kreditní nabídku, která je velmi rychlá a bez potíže. Moje nabídka zacíná od 50 000 do 50 000 000 Kc a moje úroková sazba je 2%. Splacení pujcky zacíná od 3 do 300 mesícu. Pripomínám vám, že reditel mé banky vyžaduje pred prevodem prostredku na vaše úcet podepsaný smluvní dokument. Takže pro všechny vaše naléhavé potreby pujcky, kontaktujte me: Email: lubi­capo­tocka4­@gma­il.com

kdfin
03. 09. 2019 10:05

kdfin
02. 09. 2019 10:30

Uživatel_5339962
20. 03. 2019 23:50

Rychlá nabídka úvěrů bez protokolu
Jsem jednotlivec, který nabízí mezinárodní půjčky v rozmezí od 5 000 € do 25 000 000 € všem vážným lidem. Moje úroková sazba ve výši 2% ročně. Jsem připraven uspokojit své zákazníky bez protokolu v maximální délce 2 dnů.
Kontakt: rose­dupen­n@gma­il.com

jackpot
20. 03. 2019 19:11

Hmmm.. zajimave.
Takze je spokojena, ze ji soud prikazal navrat do Cech, kde probehne rozvod a kde plati predmanzelska smlouva.
Takze je spokojena, ze nemuze vysoudit miliony, kvuli kterym do Kanady odjela a kvuli kterym tam drzi deti.
Takze je spokojena, ze musi do Cech i pres to, ze udelala jasne rozhodnuti (jeji prohlaseni lze dohledat) zit v Kanade. Duvod uvedla, ze v Kanade deti maji krouzky a kamarady. Nejak pritom zapomnela, ze deti maji DVA rodice. Ale co by neudelala pro to, aby otce svych deti sedrela z kuze.
Takze ji je jedno, ze vsechny manipulace a lzi co udelala byly uplne zbytecne..

nefimova.1...@...
19. 03. 2019 18:44

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Bodyslim.Club

DWEI
19. 03. 2019 17:34

Pro kluky super - budou mít nablízku oba rodiče a i prarodiče Že se Lucince zpátky do Čech nechtělo, tak to je pochopitelné - dost se tu znemožnila svoji hamižností..... Teď už bude rozvod v ČR s platnou předmanželskou smlouvou. Ale není všechno pro Lucinku zlé - Tomáš jí nechal dům, kam už má Hádek cestu natrénovanou

fany22
19. 03. 2019 17:18

Mám radost, že to dopadlo aspoň takhle. Sice fanynky nechápou, že soud se nekonal kvůli tomu, jestli se vrátí v březnu nebo červnu, ale to už tak s nimi prostě je. Už zapomněly, jak tu svou korouhvičku podporovaly, aby zůstala v Kanadě napořád, neboť na to má přece právo, samozřejmě za Plekancovy peníze...Škoda slov. Hlavně, že neprošlo "kanadské matce" vydírat a kupčit s dětmi. Vše bude, jak má být.

julie.mocn...@...
19. 03. 2019 17:08

Dobrý den, Lucie se k Plekancovi dostala tak, že se s ním seznámila v baru v centru Prahy. On na ní nereflektoval. Tak se rozhodla sam odjet za ním do Kanady - nepozvaná a neočekávaná.Prostě čekala za dveřmi. Pak už jí pustil a vnutila se mu do života. To, že na něm chce ted takto vidělat - Kanadské soudy a pul jmění. Je ostudné. Všem je jasné, že opakuje způsob, kterým se její rodina snaží parazitovat na její tetě. její songy jsou jen kopie Heleny. Znam je dobře a vím, že za komunistů byla její rodina ve velmi chudých až ubohých poměrech. Upřímně chudák Plekanec, celý život dřel a vstával a makal. Snad se mu podaří ty kluky vymanit z jejího vlivu a nastolit trochu spravedlnost.

Ewwa
19. 03. 2019 16:25

bello
19. 03. 2019 16:13

Plek,jsi opravdový chlap.gratuluju a přeju oběma s Šafi šťastný život.Zasloužíte si to . Vychca n díra dostala o proto.nešetři ji!!!

jarmilah
19. 03. 2019 14:54

xsedmikrásko zohlednil soud? Na 3 měsíce? A to ji gratulujete? Přece chtěla zůstat v Kanadě, děti v Česku chtěl otec...tak blahopřejte panu Plekancovi....tak se uklidněte. Lucie v Česku žít nechtěla, ale bude muset. Soud to nařídil....

xsedmikraska
19. 03. 2019 13:11

Jarmilah - uklidněte se prosím. Je úsměvné, že Vy víte nejlépe, co je pro děti lepší. Víte to lépe, než jejich máma, která je s nimi v bezprostředním kontaktu. Je fajn, že se rodina nemusí střel hbitě stěhovat tam, kde se jim určí.

jarmilah
19. 03. 2019 12:21

Ona to tak chtěla? Je spokojená a vyhrála? Vůbec ne, jen to hraje. Prohlašovala, že je kanadská máma a s dětmi chce žít v Kanadě. O dochození školní docházky nebyla nikdy od ní řeč. A najednou prohlašuje, že to tak chtěla. Prohrála na plné čáře, jen dětem zkomplikovala život. a ze sebe bude dělat vítězku. Tak si to vítězství paní Vondráčková užijte. Matyáš mohl pár měsíců sedět ve třídě, s kterou by šel do vyšších ročníků Připravoval by se na rozdílové zkoušky a našel si ve třídě také nějaké kamarády. O to ho kanadská máma připravila. Takže 1. září půjde do školy natvrdo, aniž by se s žáky seznámil. Tak o toto LV tak usilovala. nerada prohrává a neuvědomuje si, že svojí trucovitostí prohrála vše, co jen mohla.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.