Už počátkem února rozhodl kanadský soud, že se musí Lucie Vondráčková (39) s dětmi na přání Tomáše Plekance (36) vrátit zpátky do Čech. Zpěvačka následně podala proti rozhodnutí odvolání, ale i napodruhé soud tento verdikt potvrdil. I když částečně vyhověl podle Blesku i Vondráčkové.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní finance s výhodnými podmínkami. Napište mi e-mail: Miroslavgurovic10@gmail.com nebo Whatsapp +420775022702
Nabídka úvěru
Nabízím půjčky bez protokolu v rozmezí od 5 000 do 12 000 000 eur všem vážným lidem s úrokovou sazbou 02% ročně.
Kontakt: kimdescamper@gmail.com
Potřebujete finanční pomoc? Jste podnikatel? Jste v tíživé finanční situaci? Nebo potřebujete peníze na rozjezd vlastního podnikání? nebo platit účty nebo platit za dům, auto? Máte zájem o online finanční pomoc? Potřebujete důvěryhodného soukromého věřitele s prokázanými zkušenostmi? Pokud ano, kontaktujte mě prosím na email:Luciepaleckova80@gmail.com
Jste ve špatné finanční situaci, nezvládáte splácet měsíční náklady, dluhy, spotřebitelské půjčky, hrozí Vám exekuce, nebo již exekuce máte, pomůžeme Vás. S každým klientem jednáme individuálně a snažíme se pro něj zajistit nejvýhodnější řešení jeho svízelné finanční situace. Zajišťujeme půjčky krátkodobé např. na dobu několika měsíců, ale i dlouhodobé. Úrokové sazby se pohybují kolem cca 8-12 %/ročně, záleží na tom, jaké dluhy se vyplácí, zda má klient exekuce atd. Naším cílem je vyplatit všechny dluhy a zajistit klientovi pouze jediný úvěr s jednou měsíční splátkou, tak, aby její výše byla v reálných možnostech klienta. Úvěry zajišťujeme pouze na zástavu nemovitostí, t. rodinných domů, bytů, pozemků, areálů atd. Neplatíte žádné provize, poplatky, zálohy předem. Tato nabídka se vztahuje na podnikatelské úvěry a půjčky. pujckyuver@gmail.com
Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim budoucím cílům, předkládám nabídku půjčky na úvěr lidem v obtížích nebo kteří chtějí pomoc s vypořádáním některých jejich finanční problémy nebo zahájit podnikání. Nabízím půjčky od 30 000 do 90 000 000 Kč na dobu splácení 1 až 70 let maximálně s úrokovými sazbami 2% a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo kontaktovat mě e-mailem: tomas.svobodax22@gmail.com