Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 16. července 2025

Svátek slaví Luboš, zítra Martina

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pepic
04. 01. 2011 11:14

Němci se nudit nebudou.

orangutanes
04. 01. 2011 09:39

tomu říkám moudrý článek....ale proč se proboha autorka nejmenuje rianha nebo belphegora a docela obyčejně kateřina??? je opravdu za hranicí mého chápání proč se některé články vůbec napíší.....

limak007
04. 01. 2011 09:28

Nedostatek invence jistě nelze zazlívat rodičům z padesátých let. Ti pojmenovali svou dcerku Pětiletka Šestáková. Nebo později jsem se setkal se starší paní jménem Harley Stařečková. Také roztomilé, ne? Pro současnost by se hodilo zvážit dívčí jméno Korupce a chlapecké Tunel.

tritecky
04. 01. 2011 08:28

Možná tři, možná žádná. Sama mám jméno ze 4. desítky a na střední jsem měla ve třídě jmenovkyni.
Dcerce jsme dali "kreativní" jméno, které se mezi prvními padesáti ani nevyskytuje. Podle dostupných údajů (dle mého názoru nesprávných) je v republice nějakých 850 žen toho jména. A ejhle, v malém okresním městě jsem takové potkala už 4 další, z toho 2 cca ve věku naší dcerky! a každý z rodičů, když se dozvěděl jméno naší dcerky, se na nás zaraženě koukal, protože měl pocit, jak byl úžasně kreativní, kteroužto představu mu setkání s další nositelkou toho jména dost nabouralo. A to jsme neopisovali .
Mladší dcerce jsem dala úplně obyčejné, všední jméno, jedno z čelní pětice, a zatím široko daleko nikde nikdo téhož jména... a pak věřte statistikám.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.