Vondráčková hraje na city, Pleky musí do Kanady | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková hraje na city, Pleky musí do Kanady

V drsných podmínkách žije v kanadském Montrealu Lucie Vondráčková (38) se svými syny. V zemi javorových listů klesla teplota až na -30 stupňů Celsia a zpěvačka tak na sociální síti ukázala fanouškům, že žití v Kanadě není žádná procházka růžovou zahradou. Kdyby nebyla tvrdohlavá, mrznout by nemusela…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

sima.lo@...
19. 02. 2020 00:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Ewwa
23. 01. 2019 21:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pozorovatel2013
23. 01. 2019 12:55

A vy všichni kdo tady tvrdíte ze Vondráčková je z latokopka, i kdyby nakrásně byla, tak jedná kvůli synům. A znáte vůbec Plekance ? Plekanec se nikdy nezmění. Stejném debil jako na základce a ještě větší debil co začal hrát hokej. Vondráčková je normální ženská. Dokonce existovaly sázky jak dlouho to s ním vydrží. Jo Plekanec východnej od malinka

tesarl
23. 01. 2019 13:44

Ty ji znas osobne? Ty bys chtel zenskou, ktera se skoro ve 40 chova jako pubertak? Zenskou, ktera si hraje na hvezdu, toci filmy zadara nebo za minimalni kapesny jen aby hrala, zpiva jak krakora a obleka se jak hastros. 3 chuvy, sluzky, uklizecky, tahle zenska je pro zivot naprosto na prd a jako mama tak jako tak. Odletet do Ceska, kdyz byly Adamkovi 3 mesice tocit film zadara - to je teda matka roku. Furt nekde trajdala za svoji karierou, umelou, houno umi, az se Pleky nas.tval, protoze kluci byli u chuv vic nez u mamy a nakonec jeste Hadek . Prd dela kvuli synum, neumi si sama vydelat na chleba a zvykla si zit zivot princezny. Na kluky dostane to co ji soud urci, ostatni jde jen o ni. Tak nam tady nelzi, ze neni zlatokopka. Podepsala predmanzelskou? Podepsala! A nejdnou obratila a chce po nem prachy? Vsak muze jit makat, jako kazda jina rozvedena matka.

Anagalis
23. 01. 2019 20:54

Vondráčková tak jedná kvůli synům? Domnívá se tedy, že je pro ně dobré přijít o tátu? Asi by jí to měl někdo vysvětlit, co je pro děti podstatné.

fany22
24. 01. 2019 19:42

Kvůli synům?? Prosím vás, neopakujte všechno, co ta herečka předhodí davům. Kdyby jí šlo o děti, bude to vypadat úplně jinak. A Vondráčková je normální ženská? Jak jste na tohle přišel? To právě vůbec není. Pro manželství zcela nepoužitelná. A hlavně všechno překroutí a nedodržuje naprosto žádné dohody. S takovým člověkem nelze žít, i když se tváří jako andílek.

safinka59
23. 01. 2019 12:16

...kam až některé * ex manželky * chtějí dojít, aby zničily, pošpinily a znemožnily muže ?! Proč jsou zákonitě ony vždy lepší, utlačované a podváděné, ony, milující a vzorné manželky a matky ?!
Moc ráda bych se jednou dočkala výpovědi zhrzené ženy, která otevřeně přizná: stála jsem za ***, vaření a úklid nic moc. Nejraději jsem kafíčkovala s kámoškami, děti hlídaly babičky...ani se nedivím, že ten můj měl toho plné zuby...
Rádoby umělkyně L.V. je případ pro psychiatra ! Zde hrozí těžká psychická újma na zdraví kluků, jelikož to její zhrzené ego si může vyblít pouze na Facebooku a dětičkách...

fany22
23. 01. 2019 14:27

Vondráčkové jde o velké peníze - pro ni - a nestydí se vůbec dělat podrazy a lhát. Ale ona by chtěla ještě něco navíc. Aby byla litovaná a milovaná. Snaží se, ale ono to moc nejde dohromady. Podrazy a současně obdiv a láska. V Kanadě žít nechce, to jsou jenom bláboly, aby měla důvod využít/zneužít kanadské zákony. Zázemí tam žádné nemají, bydlení, rodinu a pracovní příležitost má jen tady. Je to celé nesmysl.

jardavozembouch
23. 01. 2019 12:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

tesarl
23. 01. 2019 00:31

Ty babizny co tady denně skřehotají na facebooku by měly konečně pořádně začít makat. Pipky se nesměj dostat na sociální sítě, dělaj jen neplechu. Lucie provokoje, protože každá reklama i ta špatná je dobrá. Hlavně, že se o ni píše. Může jít makat, maj tam dost sněhu, může vyhazovat. Pluh do ruky a hned bude mít vyděláno na žvanec. Žebrota jedna nehorázná by chtěla obrat Plekance? Může být ráda, že to Plekanec s ní tolik let vydržel. Neumí uvařit, uklidit, vyprat a ještě je jí tam zima. To chce pohyb, makat. Prát na valše, mýt nádobí ručně, denně drhnout podlahu po celým baráku a hned se zahřeje. A žádný topení na elektriku nebo plyn, pěkně do lesa a kácet stromy. Už by si na zimu nestěžovala. Moje si nikdy nestěžuje, jak začne, vím, že nemá co dělat a hnedle ji práci přidám. A co by Lucka chtěla? Však ji udělal dva krásný kluky, copak to je málo? Už dávno odkvetla a kdopak by ji v jejím věku chtěl? Každý chlap chce mladou a když stará neslouží dobře, se holt vymění za mladší, lepší, bohatší, uspěšnější a sexy apelem. Se na tom facebooku uklidněte, babizny děsný, já bych vám dal co proto, ani byste necekly.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.