Lodní kuchař Ivo: Během bouře hrnce přivážu k plotně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lodní kuchař Ivo: Během bouře hrnce přivážu k plotně

Jaký je rozdíl mezi vařením na palubě škuneru, a na pevnině? Asi v tom, že vám nekloužou hrnce po plotně. Své o tom ví šéfkuchař Ivo Pokluda (60) z Frýdku-Místku. V kuchyni historické pirátské lodi tráví devět měsíců v roce.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.