První paterčata v České republice jsou zase o rok starší a letos slaví své třetí narozeniny. Rodiče to přestávají zvládat a hledají pomocníky! Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Není nad vlastní zkušenost !!!!! Všem vřele doporučuji a pak ať
mi někdo říká, že jsou diskriminovaní - opak je pravdou !!! A až se tady budou " socializovat " uprchlíci, tak sbohem, národe !
Děti mají krásné, zdravé. Tak si myslím, že v tomto věku už by je mohli odvádět do školky a ten čas může maminka věnovat práci v domácnosti. Odpočine si od nich. Tříleté dítě už nepotřebuje přes den plenky, samostatně jí a je s ním lepší zábava. I těm dětem prospěje větší kolektiv jiných dětí. Ať si vypomůžou ve vlastní rodině tak, jak to bývá normálně všude jinde.
Redukci nechtěla,adopci nechtěla..tak má co chtěla Nikdo jí nenutil mít tolik dětí,rozhodla se sama..možná měla zasáhnout sociálka a vzhledem k nevhodným podmínkám děti odebrat..
Bello.Jako vtip dobrý. "Tihle" budou vždycky stejní i když budou mít podmínky. Tito konkrétní si z těch pětiapůl romů,kteří pracují a jsou slušní,příklad nevezmou.Tito jen natahují ruku, nemluvě o tom,kdy byla matička na operaci-před rokem? Že se o tom nepsalo ? Jen ať zapojí rodinu a mají na rok vystaráno!
Před nedávnem se chlubili, jak děti rádi tančí a poslouchají hudbu a že by z nich do budoucna mohla být taková Kelly Family a staří by už měli navždy vystaráno. Jinak to budou jen další pobírači dávek, jako celá jejich široká famílie. Jen atˇ hnou zadkem a jdou něco dělat. Ona snad ve své lenosti bude mít na tu již před rokem odoperovanou kýlu invalidní důchod, jako spousta jejich soukmenovců.
Já o nich nic nevím, ale mít naráz v tomhle věku 5 dětí je rozumně vzato záhul, o tom žádná.
I kdyby do školky, tak stejně musí ona mít kratší úvazek, jak by asi všechno stihla?
Nezastávám se, ale když nebudou mít podmínky, vyroste z nich to, co je v ghetech a to sem nalezlo ze Slovenska-
NIKDY! Ani za zlaté prase! Ještě bych nějakou vyfasovala, až se znelíbím nemakající babce nebo téhle rozmazlené matince" A není to o barvě kůže, je to o nepochopitelné životní filozofii! Vážená, každý chceme slušně žít a hledáme , jak to zajistit. Já třeba v prací v důchodu, vaši lidé cestami na sociálky a pracáky, bohužel i z mých daní, které z přivýdělku platím. Já musela nacpat děti do jeslí, abychom přežili, musela makat. Jak to míníte dělat do budoucnosti vy?!