Zpěvačka Monika Absolonová se těší ze svého prvorozeného syna. Přesto se najdou věci, které jí a jejímu miminku pořádně komplikují život.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Mám Absolonovou ráda.Nikomu nic neudělala, její chlap se rozešel s manželkou sám a o Lucince Vondráčkové řekla jen to, co ví každej, kdo není muzikantskej masochista .Ona nemluví o bezbariéru, ona mluví o stavu chodníků ! Ale i kočáry jsou blbý, mají malá kola, drncají a spíš jsou to chodníkový ledoborce ,než kočárky .
Pro ty co jí tady nadáváte :
většina lidí si nevšimne překážek, dokud je nemusí zdolávat.
Máme v Česku senátorku na vozejku ( bouračka -operace - vozík) , která ve své funkci léta jen hnije Lidi po ní žádali pomoc pro vybudování bezbariéru v metru, tram a výtahy ( ony stačí úplně i okraje chodníků) .Vzkázala jim ale , ať se obrátí na Dopravní podnik .Sama si půl roku zřizovala bezbariérovou kancelář .
Takže nechte Absolonovou na pokoji a pište na web senátorky Daniely Filipiové ( ale ona na něj stejně nechodí ).
V architektuře na kšeft údajně bezbariéry projektuje, ale ve veřejném zájmu nehne prstem. Jinak je to holka " všestranná ", stála si za vyznamenáním Mašínů a Topolánek ji udělal i ministryní zdravotnictví .Jako senátorka nedělá nic jiného , než že vymetá zahraniční návštěvy a to už 2. volební období ( a pokaždé za jinou Prahu, kde ji ještě neznají )
Při posledním zvolením Klause prezidentem ji Tytýd tykadýlko Langer vystrčil a ona drandila na vozejku Španělským sálem s obrovikým pugétem růží. A zabíral to celý svět. Ona je nic, než maskot ODS a jako blbka bez mozku podepsala a přijala Lisabonskou smlouvu a Kaluse podrazila.
opravdu strasne!!!!
dorostenecka penice, az v jejich 40.letech, si vsimla nedostatecnych bezbarierovych prvku.
co delala pred tim?
vozila se v boukaku a starala se o sebe.
umelkyne! udelej par koncertu a vytezek venuj na upravu komunikaci.
pak ti nekdo uveri tve uprimne stenani.
aháči *** super článek.obšlehli jste to z fb M.A.přesné znění je toto-Tak je vikend za nami! Doufam, ze jste si ho uzili! Ja moc! Mam za sebou pracovni sobotu na Zofine s Vlachovcema na plese a volnou nedeli s klukama. Priznam se, ze jsem prekvapena stavem chodniku u nas... Myslim, ze vetsina maminek s kocarkama to zvladne, pokud nevazi min nez miminko. A ma lehounkej kocarek jako my. Navic kocarek je potreba omezenou dobu. Ale neumim si predstavit, ze je clovek na voziku... Vetsina chodniku je pro vozickare nesjizdna.((...Vim, ze muj status nic nezmeni, ani vybudovat nove chodniky nesvedu, ale vydesilo me to...
Marfušo,nějak jsi se zapomněla co? Priznam se, ze jsem prekvapena stavem chodniku u nas. a v jedné větě toliko chyb..
A ten čas,zase jsi psala v noci,máš něrvy nebo nemůžeš spát stařeno?
TY JSI FAKT STŘELENÁ A DOBŘE TREFENÁ,V SOUČINNOSTI Z PONISTOVOU POŘÁD PÍŠE JAK ANALFABET V POKROČILÉM VĚKU ;-D
ararat-tys fakt fííča.já žádný chyby neudělal.takhle to napsala M.A. na fb,já to akorát zkopíroval.nechlastej a mysli.padej se vyspat z tý věčný opice
Marfušo,prostě jsi to tak napsala,jako žena a tím jsi se prozradila,a je to tvůj otisk,na mě to neházej,to ty děláš chyby a někdy se zapomeneš co?Ty nejsi žádný chlap,jedině že by ti v tu chvíli hráblo,a měníš se z ženy na chlapa v podobě nicku a už nikoho nepřesvědčíš,prostě jsi úchylná
Jinak,když můj otec přišel o nohu a jeli jsme vyřizovat nějaký papíry tak mi městská policie dala botičku že jsem stál před radnicí.Že byl na vozíku a pršelo nikoho nezajímalo.Takovou bezmoc by měla hvězda zažít...
Ta hvězda, co vás tak pobuřuje, tak si stěžovala právě proto, aby se zastala takových, jako je váš otec. Vůbec jí nešlo o sebe nebo o to, že by po takovém chodníku nedokázala jezdit s kočárkem. Ale to byste s přes tu zlobu, která z vás jenom srší, musel být schopný přečíst něco víc, než jenom aha.