To, že fotbalista umí být pěkný rabiát i mimo hrací plochu, se u nás ví. Své agresivitě ale dával průchod i během zahraničního angažmá v anglickém West Hame. A až po deseti letech se Řepka pochlubil, jak skončila jedna z jeho šarvátek v Londýně.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
teriyaki
Ahoj teri, nevím jestli sem zavítáš, ale ještě jednou píšu.(Včera v noci už jsem byla mrtvá ))
Chápu tě, ale neodcházej !!! , nemá to cenu.Na soc. sítě se stahují i úchylové a s tím se holt musí počítat.Když jsem sem prvně přišla , žasla jsem co za úchylárny je v AHA možný editovat. Ale našla jsem tady i pár lidí , od kterých se dalo něco vzít a byla s nima sranda.Stihla jsem toho dost, ba i číslo od meka
jak viděla s mekem, Vždyť jsou oficiální pár! Ty jako nejlepší přítelkyně tady to nevíš?
Snažíš se zbytečně...mek, -bello- a ty teriyaki jste jedna a táž osoba...a nejen tyhle tři nicky. Utvrzuješ, přesvědčuješ, že je vás víc, ale je to trapné a zbytečné a hlavně tak PRŮHLEDNÉ.
Jako Oxallis, spring1 aj. ses nechala smáznout a druhý den jsi tu zpátky...tady je tvůj život, tvůj svět a hlavně máš neustálou potřebu si sama se sebou psát, pořád stejné nesmyslné žvásty. BELMEKU!