Mluvčí MFF v Karlových Varech Uljana Donátová (54) nejen o festivalovém prezidentovi: Jak jim to klape s Bartoškou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mluvčí MFF v Karlových Varech Uljana Donátová (54) nejen o festivalovém prezidentovi: Jak jim to klape s Bartoškou?

Díky jejím šikmo střiženým zrzavým vlasům ji každý pozná už z dálky. K Uljaně Donátové (54) přitom dobře sedí slůvko šedá. Šedá eminence. To možná nejlépe vystihuje tuto energickou ženu, která má celý karlovarský filmový festival pod palcem. Jako tisková mluvčí organizuje, řídí a koordinuje filmový život a zatímco se všichni baví, ona už s týmem přemýšlí nad dalším ročníkem. Dlouhých 16 let se pohybuje ve stínu festivalového prezidenta Jiřího Bartošky (68). Letošní 50. ročník, který se koná od 3. do 11. července, bude pro ni zřejmě přece jen ale o něco náročnější. Přestože Bartoška vypadá vitálně a je plný sil, rakovina mízní uzliny v mezihrudí, se kterou bojoval, ho jistě oslabila. Kromě rodiny je tou další osobou připravenou se vším pomáhat právě Uljana. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.