Říká se, že chcete-li ze starého muže udělat blázna, stačí mu dát mladou ženu. A tohle si podle všeho myslí i Dáda Patrasová (59), která nedávno zjistila, že se její manžel Felix Slováček (72) stýká s jinou ženou. A že ji dokonce už i představil jejich společným přátelům…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Patrasová, já se ti divím. Slováček je už delší dobu normálním lidem pro smích. Nikdy to nebyl žádný krasavec, teď je to vysloveně starý trapoš! Proč mu toleruješ jeho chování. Lepší už to s ním nebude, je čas se osamostatnit, neříkám že rozvést protože to by asi bylo složité, ale jednoduše ho vyhodit z domu, ať si jde tam kde ho srdce táhne. A hlavně, ty si najdi kohokoliv a užívej si svobody. Já kdyby mně toto dělala manželka, tak bych se rozvedl. Dnes je to běžné, není důvod a čas se trápit. Asi se ti moje rada nebude líbit, ale plakat nad tím tvým dědou, tak to je určitě blbost.
Držím ti palce, tvůj obdivovatel od mládí...
Ti umělci jsou prostě okouzlující, bez ohledu na pohlaví a věk. Bez nich by náš život byl nudný. Mají to v genech. Když jsem umělec, tak prostě zahýbat musím, s tím se nedá nic dělat.
Slováček celoživotně Patrasové zahýbal a ta se kvůli němu nabrečela moc , to vím od jednoho jejího textaře.Dnes bych to viděla tak, že ta výtvarnice podpírá Slováčka. Patrasová může být úplně v klidu.Se síťovkou plnou léků, co si nosí Slováček z Vinohradské nem. může žít slušně svůj věk , ale nemůže nešilhat vedle. Patraska to přece ví a je proti němu hvězda ( a to ji ráda nemám, ale co vidím, to vidím)