Zpěvačka Ewa Farna má sice u nás a v Polsku silnou fanouškovskou základnu, nicméně na Slovensku ji nikdo nezná. V Bratislavě dokonce nenaplnila ani klub, natož stadion, a její koncerty se ruší.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nechci se mezí vás míchat, ale Ewa opravdu zpívat mí a hlas má dost dobrý. Rozsah i barvu, když se objevila, divil jsem se, že taková holčina má hlas tak vyzrálý a výrazný. Jako muzikant to fakt posoudit dovedu.
Všiml jsem si, zatímco jiným, hlavně trapným rádobymodelkám a dalším nulám lezou do zadele, Ewu vysloveně neávistně shazují - chudáčkové. A přesně - spousta excelentních zpěvaček byla a je korpulentních, daleko víc než Ewa, která není koule. Takže Ella Fitzgerald, Monserat Caballe, Eva Urbanová, Gabriela Beňačková-. a nebo co Addele? To je těžká váha - a co? Hlas má jak zvon a o tom to je, proč by měla zpěvačka být kost a kůže? Nesmysl.
Já jsem pražák a tuhle tlustoprdku neznám a slyším to hle jméno poprvé tak že žádnej div že slováci ji neznaj jako já..
A to že nenaplnila ani obyčejný klub tak to je co říct
um ne je to asi jenom sprostá buranka z vesnice
jinak se to nedá říct...
a myslím si že vesnická zábava by byla
mnohem lepší/alespon tak jak to znám já
a jako že jich ylo požehnaně....
Tím se moc nechlub, že nemáš přehled aspoň o jménech. Leda že bys žil v jeskyni. Nevěřím, že jsi Pražák, podle tvých "duchaplných" komentů s absolutní neznalostí gramatiky a čehokoli.