Dvanáctiletá Madison Tevlinová prý často slýchala, že se nikdy nenaučí zpívat. Kanadská dívka trpící Downovým syndromem výrazně ztěžujícím hlasový projev člověka se však nenechala odradit a za pomoci svých blízkých natočila video, které se v posledních dnech stalo hitem internetu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ty děti jsou chudáci, ale takové dítě se mohlo narodit každému z nás. Lékaři tvrdí, že jde o havárii při početí a jde to zjistit jen při odběru plodové vody, což je také dost nebezpečné. Rodina kde měli 5 zdravých dětí, tak šesté se jim narodilo právě s tímto syndromem. Jinak ty jejich děti mají zase zdravé děti, ale musí toto vyšetření podstoupit.
ararat , nechápu v této souvislosti co myslíš " pseudočeštináře" .Pročítala jsem Gottku a viděla tvoje strašné komentáře.Nechala jsem ti tam toto, ty češtino
-------------------------------------------
Můj koment u Gottové pro ararat, která se naváží do prasulky:
KRISTEPANE ARARAT 100 x jsem ti říkala nepoužívej cizí slova, když je neznáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemůžeš říct .. " tvůj rádius se ti otevře..." Tím jsi sdělila , že se někomu otevře kost vřetenní, anebo poloměr ..Ale čeho poloměr? se ptám , blbko!
Když to chceš použít musíš tam dát spojení
" akční rádius" , pak to přeneseně znamená rozsah působení .Tak to prostě je a nedumej o tom. A nehraj tady na lidi chytrou, nejsi !!!!!!!!!!!!!
tasshi
já ne a navíc si to ani nemůžu pustit. Downy prostě já nemůžu , je mi fyzicky zle a nemíním to přemáhat.Já se jim taky nenutím.Pokud matka znala postižení už v těhotenství, měla jít na potrat.- Můj názor!!! za který sama sobě dávám plus