Má strach, aby svou první muzikálovou roli nepokazila! Ivana Gottová (39) se proto obrátila o pomoc na odborníky. Ne každý jí ale vyšel vstříc!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tasshi... ty raději mlč,až budeš mít něco rozumnýho tak se ozvi nechci být jako ovce,že to co říkají všichni tak musím říkat i já...chceš být za ovci tak ji buď je to tvá věc
Opět urážíš,proč nazýváš někoho cholerikem,vždyť ho neznáš,nikdo se tu nevybíjí,jen TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My zde diskutujeme na dané téma a Ty nás za to jen urážíš a zesměšňuješ
prasule,to je přesně o tom a ty ji snad znáš?..taky neznáš Gottovou a celou dobu ji urážíš a pomlouváš,ale já na rozdíl o tebe to říkám přímo osobě,o které si myslím,že je cholerikem a nedělám to pokrytecky za zády jak ty,prosím tě alespoň se trochu na sebou zamysli,když už nemyslíš..ale klidně mě vynech pokud se ti nelíbí co píšu...
Bohuzel na pozicich vedeni TV a tisku jsou ti nejhorsi , kteri o tomto rozhoduji. Jsou to mafiani , kterym slovo slusnost, pokora a moralka absolutne nic nerika. Proto to tady take tad vypada Ja jen verim , ze takovym jako je napr. Gottova , to lid jednou da poradne sezrat.