Má strach, aby svou první muzikálovou roli nepokazila! Ivana Gottová (39) se proto obrátila o pomoc na odborníky. Ne každý jí ale vyšel vstříc!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Proč jí tak zběsile bráníš,ale budiž,každý má právo mít svůj názor,tak nám laskavě nevymlouvej ten náš,ano?Zřejmě si neuvědomuješ,že jsme zde na diskuzi,tak diskutujeme.....píšeš bláboly,když tomu říkáš zbabělé pomlouvání.co je to za zbabělost??!!A proč bych měla zkusit já zpívat,jsi ůplně mimo mísu!!!!!!
Článek není o talentu nás,zde diskutujících ale IG a o její snaze zpívat a tančit v muzikálu,tudíž zde píšeme svůj názor,na který máme právo,tak nás neurážej a nebuď jedovatá!!!!
raspino + bum bác
Gottka "studovala " 2 roky na to, aby si udělala bakaláře, což je náročný asi jako maturita - ovšem ne ta státní .
Dělala to na velmi drahé " Univerzitě " J.A.Komenského.
Ten titul má asi takovou váhu, jako tituly z plzeňských práv.
Včera jsem se dočetla, že konečně bude Univerzitě J.A.Komenského na Žižkově odebraná akreditace .
Ovšem tituly , které prodala za léta svého fungování - viz např. magisterskou diplomku Nagyové, práci Gottky ani vidět nechtěj, tak ty tituly jim zůstanou.Holky jako by to tušily, co?
Na tuhle školu, která je inkubátorem titulů pro VIP a mnohé podobné se nepřijímá dle přijímaček, ale dle peněženek
Bezvadně tu sepsuli mj. v Reflexu
bóooooooooooože ta je ale blbáááááááááá
ona se dozvěděla že"Včera jsem se DOČETLA , že konečně bude Univerzitě J.A.Komenského na Žižkově odebraná akreditace .a tudíž paní Gottová má jenom kus nějakýho papíru atd..což bella.dona neuznává a tak vlastně všichni jsou hloupí a nevzdělaní...no tak tomu se říká...no budu slušná,ale je to legrační..asi tak .
ARARAT
TA ŠKOLA JE v hledáčku už pár let!!!!!!!!!.
JASNĚ JSEM PSALA , že ji napálili i v Reflexu.
KONEČNĚ SE ZAČALA ta v uvozovkách univerzita řešit.
KDYŽ NIC NEVÍŠ, nevykřikuj
ANO . Gottová, Nagyová a další z VIP mají jen cár papíru.
P.S.
Gottová není pro mě paní.Oslovení paní se používá pouze jako vyjádření určité úcty.Nevím, proč bych měla mít k patvorovi Gottce úctu.
jen se zeptám,ona je v hledáčku už pár let jo?
a když jsi tak rádoby-chytrá,proč tedy zasáhla akreditační komise až teď? bože už tady nepiš ty blbosti,kde jsi na to přišla? když se nedíváš na televizi jak jsi tady tvrdila,neříkej mi že jsi to viděla v divadle nebo v kině
ale abys byla informována koukni si to na netu,ale akreditační komise,vzala licenci až letos a netvař se jako že tomu rozumíš,když nerozumíš ty jsi neskutečně blbá to ti sežer akorát přiblblá oxallis