Má strach, aby svou první muzikálovou roli nepokazila! Ivana Gottová (39) se proto obrátila o pomoc na odborníky. Ne každý jí ale vyšel vstříc!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tak si zaplať titul a už máš otevřeny dveře dokořán,víš kolik budeš mít možností,tvůj rádius se ti více otevře,k tomu abys byl třeba v telce ukaž svou tvář ať kouknem,s kým mám tu čest určitě jsi krásný a nadaný a Gottovku setřeš a ukážeš ji jak takový profík má správně vypadat
ararat - KRISTEPANE ARARAT
100 x jsem ti říkala nepoužívej cizí slova, když je neznáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemůžeš říct .. " tvůj rádius se ti otevře..."
Tím jsi sdělila , že se někomu otevře kost vřetenní, anebo poloměr ..Ale čeho poloměr? se ptám , blbko!
Když to chceš použít musíš tam dát spojení " akční rádius" , pak to přeneseně znamená rozsah působení .Tak to prostě je a nedumej o tom.
A nehraj tady na lidi chytrou, nejsi !!!!!!!!!!!!!
hele ty blbko,to snad nemusí nikomu vysvětlovat ty humuse,na co si tady hraješ kobylo?jestli někdo napíše rádius tak si nepředstaví svou vřetení kost,to si představíš akorá ty,ty hlupaňo
ta jsi blbá jak Janečkovy koně...ale baví mě jak tady skáčeš jak gumový čert.... tak zklidni hormon nebo tě jebne ty jsi taky akční rádius
a ty jsi kdo bella.dono,koho ty tady okřikuješ ty debilko utři si bradu a sklapni paty ,jsi *** a nikdo tě asi neuznává kromě ,meka a tasshii,ty jsi manipulátorka,ale já tě nehodlám poslouchat a tak se nikdy nestane tam si utři pipinu ať ti nepáchne...ŠMUDLO
bella.dono poslušně hlásím,že si budu psát co chci já a ne co chceš ty,na to zapomeň,ale jen ti chci připomenout tvou profesi.
ty bell,musíš .Vyšpulit, plivnout, rozetřít , utřít a .- ne-má -š,je to ten tvůj rádius? to bude asi vystiženo velmi přesně
Gottova ma nekolik platickych operaci a chodi pravidelne na botox a ruzne kosmeticke procedury.Stejne i tak vypada priserne. Nejhorsi je ten jeji krivy charakter.
Pro koho tu ten buvar vlastne je ????? Pro ctenare urcite ne. Ctenari a vetsina lidi Gottovou nemuzou vubec vystat , proc o ni tedy porad pisete a cpete ji vsude kam se da ?! Tisk je jenom pro myti mozku lidem a delani reklam temhle smejdum jako je tato k.r.a.v.a.!!!!