Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes!

To, jaký je ve skutečnosti vztah Artura Štaidla (18) a vdovce po jeho mamince Josefa Rychtáře (56), se ukázalo během rafinovaně zinscenovaného setkání koncem září. V rámci údajného pokusu o vloupání do uhříněvské vily Ivety Bartošové (†48) se Rychtář před kamerami a fotografy rozplakal a dojemně začal objímat Artura, jenž se otřásal odporem a pokoušel se z objetí říčanského démona vymanit. A k antipatiím k bývalému strýčkovi má totiž opravdu důvod...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

honzadv
02. 01. 2015 15:14

Jo, tutově to je stará panna, kterou před 50 lety opustil nehodný milenec a ona se dala taky na chlast a je na hlavu, neměla ani děti ani rodinu.., jen ten chlast, jako IB, proto takovou dorotu a zbytečnou osobu obhajuje, ale bez argumentů, a zjevně u toho chlastá babi i teď. Chudinka.

mpads
02. 01. 2015 20:06

honzadv Pořád jak z kolovrátku .Hloupý nenávistný Honza s neskutečnými urážlivymi představy. Nekvalitní člověk.

beladona
02. 01. 2015 22:36

honzadv

tímhle stylem sem píše ale i ten mord ( děsný nick, když to tak vezmeš) a ten taky jen jak kolovrátek a totéž: nekvalitní člověk, závist, urážlivý ....atd atd.
Styl má , jak já říkám, jako Kája Mařík nebo Alois Jirásek.
Může to být mord ?

honzadv
02. 01. 2015 22:39

To nevím, nejsem tu denně, snažím se , ale nestíhám to.. jako pár potrefených.. takže nevím, ajk přesně píše mord, ale je to dost možné, oni tihle magoři totiž tohle slýchají o sobě, takže s oblibou jako potrefené husy to házejí na jiné. Společný je i jejich znak - ***amotnost, primitivnost a kolovrátkové-kopčené zhovadilosti.

goldsteinicik
02. 01. 2015 22:40

bel
Dneska jsem to tady psal, že má takový archaický sloh a ten Kája Mařík to je trefa
Máš pravdu silně se to podobá stylu "mord"

mpads
02. 01. 2015 19:57

goldsteinicik Nevím, čemu říkáš nekvalitní. Nejde o obhajobu, ale vaše de.bilní životní postoje. Jsi nekvalitní člověk už proto, že píšeš jak patnactiletý a chybí ti zdrženlivost....A jednou jsem už psal kdo jsem tak si to najdi...

goldsteinicik
02. 01. 2015 14:56

Je vidět, že se vyznáš ve všem co se týká I.B...
Ona nebyla nemocná nýbrž nebetyčně hloupá, sebestředná, sobecká a bezohledná. Neohlížela se na nic a na nikoho, její potřeby byly vždy na prvním místě. V jejím případě to byl alkohol a psychofarmaka, nic jí nedokázalo zastavit v jejím konání ani když ta vzorná MAMINKA přišla o syna.
Spousta lidí je na tom daleko hůř, ať už zdravotně, finančně aj., ale dokáží se tomu postavit a nedat svou kůži zadarmo. Tahle tebou opěvovaná HVĚZDA podléhala všemu a ráda, vše použila jako výmluvu a obhajobu pro své chování tj. chlastání, fetování a střídaní chlapů. Proč se nehroutila když se kvartýrovala k ženatým mužům do domu jejich manželek? Proč neplakala a nelitovala je když jim lezla do jejich peřin a postelí? Na to mi odpovíš nějakým nesmyslným bludem takže se vlastně ani nenamáhej.

honzadv
02. 01. 2015 15:12

Ono nemá cenu se s tou mpads bavit, je to nějaká nemocná osoba, donekonečna omílá svoje báchorky. Podle ní je normální opěvovat notorickou alkoholičku a chronickou dě*ku. která lezla do postelí ženáčům, věčně v lihu se cca 15 let pouze válela s 3 promile po zemi, donekonečna se podřezávala a trávila (těch zbytečných výjezdů, co k ní bylo - ty měla zacálovat, dorota), tahala domů mraky chlapů a nehrábla, bavilo ji jen ležet a chlastat. A vyprdla se na dítě, to je velice chvályhodné, přece, ne: To my, normální lidé, jsme podle mpads-pologramota-kolovrátka mimo, když takovou důru ludru nevynášíme do nebes. Asi je to pro mpads normální a sama měla takovou "matku", když to pořád omlouvá. Smutný případ, mpads patří do léčebny, zjevně je stejná sorta jako byla IB - notorická alkoholička stižená velice těžkou mozkovou demencí - její "slohy", "styl", levopis, ale hlavně dokola stejně blbé kecy a oslava ožralé trosky tomu nasvědčují.

goldsteinicik
02. 01. 2015 15:17

Odepíše, že to byla chyba těch ženatých mužů, dávej bacha. Nicméně jí uniká, že I.B byla zdatná manipulátorka a tím věčným fňukáním, že jí všichni ubližují dokázala vzbuzovat soucit(ne u každého). Kvality ženy a matky jsou někde jinde což hloupá mpasd nechápe, možná to je stejný případ jako byla její modla I.B.

honzadv
02. 01. 2015 15:24

Jistě, to jsem přesvědčený, že je to také nějaká fňukna a notorička, která si omlouvá svoje děsné chování a opěvuje jinou notorku, které byl chlast milejší než vlastní dítě i matka a celá rodina. Opěvuje lenivou bezcennou osobu, která si označení matka (natožpak MAMINKA) absolutně nezaslouží. Byla to obyčejná vypočítavá dorota, nic víc, póvl a prolhaná ludra, která poflusala jedy každou podanou pomocnou ruku, prostě parazit, který stál náš stát moře peněz, veš líná a zlá. Madame mpads by si měla vvyhledat ve svém přebohatém archivu svědectví desítek lidí, kteří měli IB plné zuby a kteří doplatili na její zlou sobeckou povahu.

mpads
02. 01. 2015 20:52

goldsteinicik Ona přišla sama? Na to jsou vždy dva .Pokud myslíš na ŠTAIDLA je to jeho vina. Byl ku.revník , nakonec se rozved, protože ta jeho to neunesla a děti už dospěly. Pokud myslíš na Rychtáře to byl jeho plán rozvést se. Manželství z Darinou nefungovalo spoustu let a měl už dospělé syny. O ruku Ivety žádal před Pomejem, ale Iveta ho odmítla. Je hloupost blábolit o rozbíjení manželství Ivetou. Iveta i po Pomeje ho nechtěla, ale vnutil se a nabídl jí pomoc a oblboval. Lezl za ní a znovu nasadil kamery na její dům, když už jednou byl odstř­ižen­....Bl­áboly o manžel­kách­....Nej­sou už děti, jaképak ohledy.

goldsteinicik
02. 01. 2015 21:54

Nemluvím o rozvodech, ale o tom, že byla tak sprostá a vlezla jiné ženské do baráku, bydlela tam a válela se v jejích peřinách. To už svědčí o tom jaká byla, myslela jen a jen na sebe...Štaidl může být rád, že se jí zbavil, ušetřil si spoustu problémy i když docela se jim nevyhnul. To že chlastá a bere diazepam už o ní řekl ten první "únosce" Tříska což bylo ještě před tím než měla Artura. On o dítě s ní nestál, měl jí jako milenku a máš pravdu milenky měl vždycky. To, že napíšeš jaképak ohledy na manželky tak to mi stačí, už chápu proč se jí tak zastáváš, jsi stejný/á jako byla ona. Zákeřný, zlý, sobecký člověk. Manželství, dospělé děti, společně prožité roky to myslíš, že nemá žádnou cenu? Vlastně je fajn když je ženě padesát+ takhle to skončí. Jsi sprosté hovado.

honzadv
02. 01. 2015 22:05

Jo, teď se mpads projevilo. Když dovede napsat takovou hovadinu, je ještě víc jasné, že debilita tohoto tvora je bezbřehá. O morálce nemluvím. Pořád jak kolovrátek hájí tu lenivou notorku a zlou mrchu, která odkopla dítě pro chlast a svoje válení a milence na pár nocí. Mpads je fakt zákeřný a zlý tvor.který je stejný póvl a ***amotný primitiv a ochlasta, jako byla ta odulá ovislá stařena, co si lehla na koleje a je konešně trochu klid - od jejího kničení a sebelítosti a lží a vypočítavosti. Není jí škoda ani malililinko, byla tak zbytečná, že i Hitler byl proti ní kofr. Dementní hovado mpads evidentně je nenávistný tvor, nemá rodinu ani lásku ani partnera a nic, ani přátele, dčepí u compu a ukájí se nad bezcenou troskou, mrchou, co milovala v životě jen sebe. V jednom měla pravdu, jak nadrásala tu zhovadilost - Neměla se narodit.

goldsteinicik
02. 01. 2015 22:20

Konečně se TO (rozuměj mpads) odkopalo a ukázalo svojí pravou tvář. To je celkem síla...je vidět jaký má žebříček hodnot, rodina a s ní spojené hodnoty jsou někde hodně dole. Doufám, že TO nemá taky děti, stejné chudáky jako byl Artur když byl v péči své MAMINKY.

honzadv
02. 01. 2015 22:49

Pochybuju, že TO má děti, nemá to ani partnera, proto to mele z cesty, navíc jeho IQ je kolem 8... A je to taky ožralé a zfetované.

erene
02. 01. 2015 22:52

Odkdy jsou lidi co mají děti něco víc ? Určitě je lepší jestli je sama,než kdyby měla za partnera tebe !

goldsteinicik
02. 01. 2015 22:53

Ty máš taky dost

honzadv
02. 01. 2015 23:01

Staré panny-brécy, bezdětné nezaměstnané socky, o něž nikdy žádný chlap ani nezavadil, se táu vyžívají v nenávisti k normálním ženám a matkám. Erene a mpads a ararat - ono ke to možná jedno stvoření, socka - hrbatá bezzubá tlustá ošklivá bába s 10 dioptriemi.

honzadv
02. 01. 2015 22:59

Franckojagrova habrmane novotný,veselý zalez do svého letitého archívu a hrab se v něm - tvůj problém, že nikoho nemáš a děti ani partnera ani nikdy mít nebudeš. Korouhvičko tupá, léta jsi tu strašlivě brutálně denně 24 hodin drbala IB a sbírala každý její snímeček i videjko, místo práce a domácnosti jsi ty estébačko schraňovala svůj jedovatý archiv o IB, a najednou jsi komunistko převlékla kabát. Závist z tebe stříká, jedubabo bezdětná osamocená.

goldsteinicik
02. 01. 2015 23:01

Bingo!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.