Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes!

To, jaký je ve skutečnosti vztah Artura Štaidla (18) a vdovce po jeho mamince Josefa Rychtáře (56), se ukázalo během rafinovaně zinscenovaného setkání koncem září. V rámci údajného pokusu o vloupání do uhříněvské vily Ivety Bartošové (†48) se Rychtář před kamerami a fotografy rozplakal a dojemně začal objímat Artura, jenž se otřásal odporem a pokoušel se z objetí říčanského démona vymanit. A k antipatiím k bývalému strýčkovi má totiž opravdu důvod...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

notototeda
31. 12. 2014 08:21

Napište aspon o jednom člověku,komu neublížíl

ararat
31. 12. 2014 07:27

Dneska,jsou všichni po bitvě generálem.Život I.B. byl složitý v tom,že alkoholismus byl v její rodině a asi se potom pota­tila­.Samoz­řejmě,­že Artur jako dítě trpěl a soud,ho svěřil do péče jeho táty,kde měl všechno zajištěné,co klučina potřeboval ke svému zdravému vývinu,ale samozřejmě to Artura ovlivňovalo,jak jeho maminka žije a čím prochází.Cizí by to neměly kritizovat a soudit ji za to jako to udělala a jak žila.Měla to hodně těžké,protože já si myslím,že ani ji samotné ji takový způsob nebavil,ale byla vnitřně velmi slabá a zranitelná a dopadla jak dopadla.Ona sice volala sos,ale na druhou stranu jí odmítala,a proto asi byl její skon,k tomu předurčen.
Myslím,že by ji bulvár měl dát pokoj a na Rychtu už nebrat zřetel.

goldsteinicik
31. 12. 2014 11:04

ararat
Od toho snad diskuze jsou aby se diskutovalo a každý mohl svobodně projevit svůj názor. Ostatně ty tak rovněž činíš snad v každé která tu je...a někdy hodně nevybíravým a vulgárním způsobem.
K I.B nejvíc se na svém synovi podepsala právě ona, dětství tj. období kdy ji nejvíc potřeboval mu svým způsobem ukradla. Což jak jistě uznáš ,ztracený čas nelze nikomu vynahradit. Nazývat ji "maminkou" je v jejím případě dost nadnesený výraz...

honzadv
31. 12. 2014 12:17

Nazdar, Icik , zase s tebou musím souhlasit, protože tak to prostě je a bylo a tečka. Kdyby IB za něco stála, tak by ji odebrání syna probudilo a skutečně by se sebou začala něco dělat, jak se občas stane. Jenže ona byla spokojená, když byla v lihu a rauši, když mohla ležet celé dny a někdo jí sloužil a otročil. Sama nedělala nic, ani vařit neuměla, to byly jen báje - viděli jsme ji "vařit" v Čápech a i s M. Zounarem - to byl hnus, ta "polévka" z krabích tyčinek, kterým zlitá IB tvrdošíjně říkala "rybí prsty" - prostě nestála jako člověk a jako matka za nic. Artura vychovala v podstatě Golda, nebýt jí, "matka" Iveta by kluka nejspíš zabila. Špatnou stravou, špínou a nezájmem, a taháním desítek "tatínků" a tisící delírii a sebevraždami.. Zajímavé - když zkusila demonstračku s vlakem, a jak žila, tak skončila, najednou i její odpůrci, kteří na ni nenechali nit suchou, ji prohlašují za sestru Svaté Anežky.

goldsteinicik
31. 12. 2014 12:30

Tady to zase jede jak vidíš

Vždyť jsem to tady včera psal nějaké její advokátce z lidu, že u ní byl kluk jak vykrmené selátko... z domácí-vyvážené stravy to nebylo krmila ho humusem z fastfoodu. Měla jiné vyšší zájmy např. hledat mu nové náhradní taťky. V podstatě je mi celá I.B ukradená, líbí se mi úplně jiná muzika, ale dělat z podřadného člověka světici se mi ekluje. Taky jsem to včera schytal, že vyzdvihuju, že jeden z plejády jejích milenců byl rom. Prý to byl slušný rom Ten pojem neznám.

honzadv
31. 12. 2014 14:20

No, je to síla, co tu některé (asi tři) pomatené dušičky svěřují. Největší sranda je, že dokud IB žila, nemohly jí přijít na jméno, a najednou je z ní Svatá Iveta Česká - z notorky a zlé osoby, která byla sama pro sebe středobodem vesmíru a šla přes mrtvoly. Až nakonec i pře svoji, když jí to nevyšlo, ono ve filmech to je jen trikově, jak lidi pak v klidu jdou pryč - ale to ve svém spáleném mozečku nechápala. A nevím, proč by měl kdo litovat zlou ježibabu a falešnou fňuknu, která nestála o nic a nikoho, než o delíria a rauše a sama sebe milovala až za hrob. Moje babička říkávala, že škoda je dobrého člověka. A v tom případě IB škoda není.

mpads
01. 01. 2015 20:30

honzadv Kydáš nesmysly a jsi horší než Iveta, která byla nemocná .Věděl to celý národ, ale ty jí soudíš jako zdravou.Jsi nekvalitní člověk, který kope 1 ligu za zlo a ještě se považuje za zdravého..Kvalitní člověk nevyhledává chyby u nemocných s urážky a soudí, ale nesoudí nemocné a neuráží je. Tvoje babička měla pravdu, že tě nebude škoda. Grázl zůstane grázlem.

goldsteinicik
01. 01. 2015 21:00

mpads
Nedá mi to a musím reagovat. Jistě máš pravdu, že byla nemocná alkoholismus a narkomanie jsou regulérní diagnóza. Je i pravdou, že se to stane zvlášť když k tomu máš dědičné dispozice, ALE je třeba se k tomu nějak postavit...Jako pro ženu a MATKU měl být impulzem k léčbě fakt, že jí byl odebrán syn, ale v jejím případě se tak nestalo ani tehdy. Naopak vesele si popíjela dál, dál zneužívala léky, chodila opilá na veřejnost, různá extempore s manželem Rychtářem atd. Kluka vystavovala stresům neustále a vyvrcholilo to tou jateční sebevraždou. On má alespoň klid, přišel sice o mámu kterou může kdykoliv během života potřebovat, ale na druhou stranu už se nemusí obávat co se zase může stát a odkud se na něj vyvalí nějaká šílenost. Nečekej soucit a empatii s člověkem který ji neměl se svými nejbližšími naopak jim neustále ubližoval.

honzadv
01. 01. 2015 21:24

Přesně, taková "matka" co byla ona, horčí než rakovina. Taky nevíš, kdy za)utočí a jak.Kluk se za ni straeně styděl, a ne že ne, a navíc s ní nemohl počítat v ničem, ta dorota ho měla fakt "děsně ráda" - ale jen hubou, ostuda stará odulá, byla špína.

honzadv
01. 01. 2015 21:25

*horŠí a straŠně, ale stejně Jí ne.

mpads
01. 01. 2015 21:51

goldsteinicik Není vše jednoduché z nemocnými. Iveta trpěla mnoho let závislostí. Notorického alkoholika přemluvíš když okolí se nechová nenávistně. Bulvár kydal nenávistně a ona nemohla uniknout z reality neúspěchu, proto se toho lehce nevzdala. Jednou ji přiměli přátele a Iveta chtěla na léčení ústavně. Nebudu všechno rozebírat do podrobna, ale přibyl pro ní psychický teror Rychtářem. Konec uznat realitu, že domácí lečení přichystané Rychtářem je zrádnost a strachem byla ovládaná penězi, jako opora Neuživila by se. Nemyslela réálně, už proto, že sama sobě nevěřila. Rychtář ji zabil 5x už tím, že kazil jí léčení vyváděním a dělal z toho humbuk z bulvárem Iveta neměla, kde prchnout, jedině se hodit do raušu.Bulvár nemá sledovat nemocné a Rychtáře měli zavřít, nebo zastřelit. Byl překážkou pro Lumíra, přátelé a Ivetu,aby Iveta postoupila léčení.Iveta by se dala ovlivnit. Tentokrát by neuprchla reversem po vyšetření, játra...Vyšetření kompexně není ihned, ale až po pozorování.Dřív neměla fyzicky znemožněné zdraví a chtěla žít. Nebylo ještě pozdě. ŠÍLENOST se projevuje jen chmurnými myšlenky a netoleranci k ní. Prostě nemocní jsou nemocní a nelze je posuzovat za zdravé a nadávat jim. Určitý odstup a uklidňování. Štaidl její stav zapříčinil na začatku.Žil s ní 13 let.To už něco znamená a neoženil se i když ji slíbil až jeho dětí budou mít 15 let,že se ožení Stejně se rozvedl, a Artur byl malý. Gott byl to samé, je. bal děti,ale vyplatil se penězi.ŠTAIDL ne. Nemusel nechat Ivetu strádat milionář jeden a hypotéku platit za ní. Stejně by to jednou bylo Artura.

goldsteinicik
01. 01. 2015 22:02

Vždyť jí chtěl Štaidl tu hypotéku zaplatit celou pokud dům přepíše na Artura! Nechtěla, odmítla...
Jeho pohnutky chápu, že vyžadoval přepis na syna, kdyby to zaplatil a netrval na přepisu byl by dům dávno prodaný a peníze v trapu...nejspíš za alkohol a malé zelené nebo modré.

mpads
01. 01. 2015 23:25

goldsteinicik Ale, byla tam ještě jedna sobecká podmínka, která nešla uskutečnit hned bez přesvědčování a to on nedělal. Jenom to navrhl a potom se na to vysral. Léčení a bez chlapů pokud nebude vyléčena.

goldsteinicik
01. 01. 2015 23:38

Podívej když DÁVÁM jsem ten který určuje podmínky...buď ber nebo nech být. Ty chlapy chápu, taky bych nechtěl aby se matka mého dítěte které vychovává tahala např.s cikány a vůbec to dost často střídala, no spíš každý utekl.

mpads
01. 01. 2015 23:14

goldsteinicik Složitost je v tom, že Iveta by se neuživila a měla by exekuci. Jednou jí odvrátila i s tím ukazováním. To byl bulvár, který se měl stáhnout a Štaidl neměl být sobecký, když věděl jak to z Ivetou je. Rychtář byl navíc překážkou. Nemocní nemyslí dobře sami, musí jím to být vysvětleno. Rychtář vše kazil. Martucci taky a všichni. Hanke byl příkladem, jak se to má dělat .Martucci to později pochopil a zajistil jí léčení v Itálií. Přání Ivety bylo Liberec, nebo zahraničí, aby za ní Rychtář nejezdil. Chyba lávky. Rychtář jel i do Itálie i z vyhrůžky.

honzadv
01. 01. 2015 21:22

Ona byla zdravá, její "nemoci" byly sebestřednost, neskutečné sobectví, zloba, lhaní, vypočítavost a nezájem o dítě a sebeláska a alkohollismus. To ona byla děsivvě nekvalitná člověk, lenivá shnilá dorota a ***, vypitá odulá troska. To ona byla ztělesněné zlo a kopala MS za zlé s*ině.

mpads
02. 01. 2015 19:39

honzadv A co.....Takže alkoholismus není podle nemoc.Všichni alkoholici jsou líní sobečti a ulhaní .Jsi nemocný a protiřečíš si. Jdi za babičkou ty kvalito. Odpade.

sqela
31. 12. 2014 14:12

beladona
02. 01. 2015 23:00

honzadv

souhlas až na tu Goldu.Normální ženská by se na to nedívala a jednala by, ale Golda byla snad placená i za to, aby " neviděla" a mrcha pak najednou vydala knihu pomluv.No nevím... gold charakter to dle mého není!!!!!!!!!!

ararat
31. 12. 2014 19:57

a co jako,někomu něco zakazuji nebo přikazuji? můj názor na to znáš,ale to je asi všechno co ty s tím můžeš udělat,já na rozdíl od tebe znám osobně její rodinu a to co píšu tak si za tím stojí..do mě se nenavážej nic ti nedlužím

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.