Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes!

To, jaký je ve skutečnosti vztah Artura Štaidla (18) a vdovce po jeho mamince Josefa Rychtáře (56), se ukázalo během rafinovaně zinscenovaného setkání koncem září. V rámci údajného pokusu o vloupání do uhříněvské vily Ivety Bartošové (†48) se Rychtář před kamerami a fotografy rozplakal a dojemně začal objímat Artura, jenž se otřásal odporem a pokoušel se z objetí říčanského démona vymanit. A k antipatiím k bývalému strýčkovi má totiž opravdu důvod...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

goldsteinicik
01. 01. 2015 12:11

K té rodině...ani bych je osobně znát nechtěl. Už jen ty vztahy mezi nimi napovídají, že to tam nebylo ani zdaleka v pořádku. Vždycky jsem měl dojem, že se za ně I.B tak trošku stydí.

beladona
02. 01. 2015 22:56

goldsteinicik
známostí s její rodinou bych se tedy fakt nechlubila, ale to určitě ararat zná i Artíka, protože si ho určitě babička a teta braly na prázdniny, protože ho milovaly, tak jak jen babičky a ségry umí a taky na víkendy, aby nebyl furt jen s ( blbkou pohodlnou ) Goldou sám

mpads
01. 01. 2015 21:10

goldsteinicik maminka zůstane vždy maminkou. Artur má své pocity, tak neprojevuj něco za něho. Projevuješ urážku Arturovi!!!!! Artur se nevyjádřil o dětství. Z videí je však pochopitelné, že maminku měl rád. Měl by jsi mít rozum v určitém věku se vyjadřovat o něčem co ti nepřísluší právem.

honzadv
01. 01. 2015 21:20

Houby, ona maminkou nikdy nebyla, jen biologickou matkou, která porodila a pak na syna prděla zvysoka, strčila ho chůvám a lila do sebe kořalu, kořala odulá a nechutná. Nikdy Artura neměla ráda, jen lhala, aby vzbuzovala soucit, nic víc, kdyby ho ráda měla, starala by se o něj a šla by se léčit, aby jí ho vrátili! Jenže ona byla ráda, že má od něho pokoj - tak to bylo a tečka. A ví to každý. Každý normální a chytrý, je debil se může vypité a sobecké zlé doroty zastávat.

goldsteinicik
01. 01. 2015 21:50

Mám dost
Když se permanentně opíjím, neudržím moč a stolici, měl bych alespoň tušit, že to není v pořádku.
Jenže dokud to někdo uklidí, uvaří, poklidí není důvod něco dělat Jsem labilní...

honzadv
01. 01. 2015 21:54

mpads
02. 01. 2015 00:04

honzadv Zlo je v tobě. Stále ho hledáš u jiných, jen ne u sebe. Jsi snad dokonalý, že o Ivetě dokážeš komentovat ve zlém i po její smrti na úkor Artura? Jsi nenormální a nenávistný.Dobrý pro psychouše .Když se nevyjádřil Artur, který jí znal léta, tak ty komentáře tvoje jsou jak od tebe, který by potřeboval na držku.

honzadv
02. 01. 2015 09:33

Nebyla maminkou a zlo bylo v ní, byla to sobecká zlá lenivá potvora, vypočítavá a falešná! Každý, kdo se dostal do její blízkosti, to řekl, byla to neskutečná mrcha a poflusala všechny, kdo jí chtěli pomoci a pomáhali, poflusala i Štaidla, že ji okradl, Pomejeho, tanečníky i manažery, kteří od ní všichni prchli, prostě každého. Maminka nebyla, jen porodila, aby vydírala Štaidla, a pak kluka frkla chůvám a lila do sebe hektolitry chlastu a sypala metráky psychofarmak, ležela pomočená a vyžadovala otročení. Ještě to všecko do bulváru vykládala, chlubila se tím, kdo ji prý nakrmí a že ji Rychty koupe a bla bla. Neznám sobečtější dorotu, než byla ta vypitá zlá falešná troska, a vůbec jí není škoda. Byla zbytečná jak lejno na cestě. Na držku potřebovala ona, a to denně pětkrát.

mpads
02. 01. 2015 11:27

honzadv Už ,že jsi to napsal jsi poznamenán zlem.Zlý, arogantní, nenavistný a hloupý nevychovaný Honza. Jsi horší jak Iveta, protože ti není vidět do ksichtu a rád se vyžíváš na jejím zpackaném životě Jak Iveta ovlivnila tvůj život, že ti vadí i po smrti? Např na Hankeho se nepsalo nic a Iveta ho nepomluvila. V čem to bylo? Přístupem. Z nemocným se nejedná, jak se zdravým. Přístupem Hankeho dokonce vydržela v léčebně a dva roky nepila.Ti co ji chtěli pomoci ji svým přístupem urážely i ŠTAIDL Štaidl je ha.jzl, u kterého to všechno začalo. Když někdo neumí jednat k nemocnému tak se div. Nemocní nejsou zlí promyšleně, je to jejich zoufalá obrana. Pomeje neudělal nic.Jeho přístup byl na nic. Rychtář vše zmrvil a jeho přístup byl, aby do léčení nešla. Nemocní nepatří do práce a bulváru. Nemoc se má léčit.Všichni kolem ní stáli za ***, kromě Hankeho.

beladona
02. 01. 2015 22:51

mpads

myslím, že jsi mord.
Zlo, nenávist, závist, sobecký , chudinka ... styl Aloise Jiráska a pořád stejné výrazy.Demaskuj se , morde

goldsteinicik
02. 01. 2015 23:10

goldsteinicik
01. 01. 2015 21:38

O tom co napíšu rozhoduji já...To jen pro pořádek.
Nevím jakou jsi měl či máš maminku, ale já si pod tímhle slovem představuji něco úplně jiného než byla I.B. V dětství někoho kdo je tu pro mě, vytváří mi teplo domova, zázemí, bezpečí, ochranu a hlavně pocit, že jsem pro něj nejdůležitější na světě...klasické věci jako je čistota, jídlo atd. pokládám za samozřejmé a nebudu je vypisovat. V dospělém věku je to člověk kterého si vážím a dokážu ocenit co vložil on do mne. Artura bych si nikdy nedovolil urážet, není proč...

mpads
02. 01. 2015 00:18

goldsteinicik Pro pořádek, když to chceš. Zdrženlivost k tomu patří taky a je lepší o některých věcech nepsat a třeba se něčeho dopustit i když jsi to myslel dobře. Po smrti patří taky úcta a pokud se Artur nevyjádří, neber mu to právo.

goldsteinicik

beladona
02. 01. 2015 22:48

mpads
sakra , co máš s tou zdrženlivostí, dyť to užíváš mimo mísu?!
A vůbec, co chceš vyjadřovat, to nedává nějaký souvislý sled myšlenek., je to jak robotická zpráva

honzadv
02. 01. 2015 09:40

Artura je mi hrozně líto, tak strašlivé dětství a dospívání zažije málokdo. Jen právě děti alkoholiků a feťáků. Celé dětství na něho "máma" IB kašlala, nacházel ji ožralou v delíriu, pokálenou, pozvracenou, věčně ležící na zemi, podřezanou, přiotrávenou léky a chlastem, v posteli se střídaly desítky nabíječů, které mu cpala coby "tatínky" a ještě to všude mlela - jak si "kluci" rozumí a jak našla toho pravého nejlepšího bla bla. . Fakt super "maminka".

goldsteinicik
01. 01. 2015 21:46

Pokud I.B nazýváš maminkou urážíš ženy které tuto roli či poslání berou vážně a chovají se tak. Jistě měl ji rád, jinou mámu totiž neměl a mít nebude.

honzadv
01. 01. 2015 21:53

Přesně tak, ona byla jen rodička, biologická matka, nikoli matka, a už vůbec ne maminka.

mpads
01. 01. 2015 23:48

honzadv maminka byla, pokud Artur neřekne něco jiného v pocitu. Na to není definice a nikdy nebyla. Jinak určujete definici jak má cítit. Můžeš mít pravdu, ale vyjadřování k Arturovi může být urážka.

mpads
01. 01. 2015 22:58

goldsteinicik kdo porodí? Kdo cití? . Nemluv za Artura ...Můžeš si myslet svoje třeba i právem, ale nepřísluší ti to....Role maminky není stejná v cítění.

goldsteinicik
01. 01. 2015 23:19

Za nikoho nemluvím a nechápu proč mi to podsouváš ...Vyjadřuji svůj názor to je celé.

Porodit neznamená být dobrou matkou. Ona dobrá matka nebyla, vídal ji opilou a zfetovanou, sledoval její promiskuitní chování, hysterické výstupy...Pokud je pro tebe toto"maminka" tak máš poněkud zvláštní pohled na život, nebo to bereš jako standartní chování. U nás doma to chodila úplně jinak já svojí mámu neviděl za celý život opilou a jsem tomu rád.
Nebyla schopná koupit klukovi základní vybavení do školy a na chlast měla vždycky. Každopádně na rodičovství máš pokroucený a nezdravý názor, být tvým dítětem bych nechtěl.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.