Začíná to být vážné! Nejdříve se Dagmar Havlová (61) omluvila z natáčení televizního pořadu s Alešem Cibulkou (37), včera pak muselo být zrušeno i divadelní představení, ve kterém hraje. „Má teploty a leží,“ řekla deníku Aha! jedna z hereček, která si nepřála být jmenována.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
helej přestaň mě tyj k.r.á.v.o. tlustoprdková napadajt, že sejm někdo kdoj nesem. psalas, že víš kdo sem, tajk když toj nevíjš drž buhuj. já toj vim a tebej toj s.e.r.e. hold nesedijm u kompu a nevyhledávajm vše kde bych jíj mohla urážejt a napadajt, alej pracujem. a když toj vydavájš, tak víjš, kdy můžejš začíjt útočit, to můj přípajt neníj ubožačkoj.
hahaha havlová toj neníj, alej tyj nemáš do čehoj pích.nout. tak tu můžejš sedějt furjt, ale některej lidij takyj něcoj dělaj. alej to se těj už netýkaj.
Mám po operaci štítné žlázy a musím chodit do práce abych měla z čeho žít.Tak ať je ta chudinka na smrt nemocná doma a nikam se ne***,miliónů má dost,aby nechcípla hlady.A vy už s ní neotravujte,nejdřív ten ochlasta a teď Dášena.
Moje kolegyně bere na hypotoroázu Letrox, už několik let, problémy měla, ale je už OK a normálně pracuje a stará se o rodinu a sportuje a žije. Jenže VešKrnová ze všeho dělá humbuk. Hrát už neumí, vypadá děsně a rozpadá se, tak holt simuluje. Je trapná.
trapnáj sij tuj tyj a ty tvej kecyj. narozíl od BOHDALKY, Stašové a podobnekjch tejm dvoj ona s bulvárejm evidentněj nespolupracujej. přímej řečij tajm nejsou, alej ty p.í.č.i. viz tyj je tajm máš.
Jak začala žít s Havlem, dostala i jeho nemoci. Na Havla už ani nezabírala antibiotika. Havlová je blbá. Několik let na výsluní, i když se jí velmi líbily, zaplatila vysokou cen. Nedokáže se od Vency odtrhnout